Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2)'nin arkasındaki delik nedir?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

ars

Cihaz
Nothing Phone (2)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Nothing Headphone (1)
resimde işaretlediğim yer ne acaba?

mikrofon sanıyordum ama bir kaç farklı uygulamadan ve kameradan kayıt almama rağmen ordan ses alındığını duyamadım.

IMG_20250109_131805061~2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Maalesef ki mikrofon değil,Nothing Phone (2a)'da da bulunun bu delik Nothing Phone (1) ve (2)'de aynı görevi görmektedir.

Bu delik, telefonun arka kısmında, hoparlör çalımı sırasında oluşan negatif basıncı dengelemek için tasarlanmış. Telefon yüksek ses seviyesinde müzik çalarken veya video izlerken, hoparlörün yarattığı basınç nedeniyle ses kalitesi bozulabilir, hatta ses boğuk çıkabilir. İşte bu noktada devreye giren bu minik delik, hava akışını sağlayarak negatif basıncı dengeliyor ve sesin netliğini koruyor.

resimde işaretlediğim yer ne acaba?

mikrofon sanıyordum ama bir kaç farklı uygulamadan ve kameradan kayıt almama rağmen ordan ses alındığını duyamadım.
Sizin de tahmin ettiğiniz gibi bir mikrofon ancak işlevi sesi kaydetmek değil, arka plan gürültüsünü azaltmak.

Maalesef ki mikrofon değil,Nothing Phone (2a)'da da bulunun bu delik Nothing Phone (1) ve (2)'de aynı görevi görmektedir.

Bu delik, telefonun arka kısmında, hoparlör çalımı sırasında oluşan negatif basıncı dengelemek için tasarlanmış. Telefon yüksek ses seviyesinde müzik çalarken veya video izlerken, hoparlörün yarattığı basınç nedeniyle ses kalitesi bozulabilir, hatta ses boğuk çıkabilir. İşte bu noktada devreye giren bu minik delik, hava akışını sağlayarak negatif basıncı dengeliyor ve sesin netliğini koruyor.

• Beğen
Tepkiler: ars
Çözüm
Geri
Üst Alt