Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2) ve (2a) eSIM Desteğine Kavuştu!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Akıllı telefon dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Nothing Phone (2) ve Nothing Phone (2a) kullanıcıları için müjde! Başlangıçta eSIM desteği bulunmayan bu popüler cihazlar, Android 15 Nothing OS 3.0 güncellemesiyle birlikte eSIM çağına adım attı. Peki bu ne anlama geliyor ve 5ber.eSIM bu noktada nasıl bir rol oynuyor? İşte tüm detaylar!

Nothing Phone (2) ve (2a) için eSIM Müjdesi: Android 15 ile Gelen Yenilik

Nothing Phone (2) ve (2a), şık tasarımları ve kullanıcı dostu arayüzleriyle dikkat çeken akıllı telefonlar. Ancak başlangıçta eSIM (gömülü SIM) desteği sunmamaları bazı kullanıcılar için bir eksiklik olarak görülüyordu. Neyse ki, Nothing ekibi bu geri bildirimi dikkate aldı ve Android 15 Nothing OS 3.0 güncellemesiyle birlikte eSIM desteğini cihazlara entegre etti. Bu sayede Nothing Phone kullanıcıları artık fiziksel SIM kartlarına ek olarak eSIM kullanma özgürlüğüne sahip olacaklar.

1739273393058.png

5ber.eSIM ile Sınırları Aşın: eSIM Olmayan Cihazlara eSIM Desteği

Android 15 güncellemesiyle eSIM desteğine kavuşan Nothing Phone'unuzu daha da güçlendirmek ister misiniz? İşte tam bu noktada 5ber.eSIM devreye giriyor. IMOPI desteğine de sahip olan Nothing Phone'unuzu, 5ber.eSIM ile birlikte kullanarak eSIM deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

1739272002889.png

5ber.eSIM Nedir ve Nasıl Kullanılır?

5ber.eSIM, eSIM desteği olmayan cihazlara eSIM takma imkanı sunan yenilikçi bir çözüm. Bu adaptör sayesinde, tek bir cihazda birden fazla eSIM'i yönetebilir, farklı ülkelerde farklı hatlar kullanabilir ve fiziksel SIM kartı taşıma derdinden kurtulabilirsiniz. 5ber.eSIM'in kullanımı oldukça basit:
  1. Sipariş Verin: Öncelikle https://esim.5ber.com adresini ziyaret ederek 5ber.eSIM siparişi verin.
  2. Teslimatı Bekleyin: Siparişiniz, Çin'den yaklaşık 7-10 gün içerisinde adresinize teslim edilecektir.
  3. Vergiyi Ödeyin: Türkiye'ye girişte 122 TL civarında bir vergi ödemeniz gerekebilir.
  4. Uyumluluğu Kontrol Edin: 5ber uygulamasını indirin ve "View compatible" seçeneğine tıklayarak cihazınızın 5ber.eSIM ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Uygulama, internetteki listelerden bağımsız olarak doğrudan cihazınızla uyumluluk kontrolü yapar.
Tek SIM Kartına Kaç eSIM Yazdırılabilir?

5ber.eSIM ile tek bir SIM kartına tam 15 adet eSIM yazdırabilirsiniz. Bu sayede farklı ülkelerdeki SIM kartlarınızı tek bir cihazda kolayca yönetebilirsiniz.

Nothing Phone (2) ve (2a) cihazlarının Android 15 güncellemesiyle eSIM desteğine kavuşması, kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor. 5ber.eSIM ise bu deneyimi daha da ileriye taşıyarak, tek bir cihazda birden fazla eSIM'i yönetme imkanı sunuyor. Eğer siz de Nothing Phone'unuzda eSIM kullanmak ve fiziksel SIM kartı taşıma derdinden kurtulmak istiyorsanız, 5ber.eSIM'i mutlaka denemelisiniz!

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmasın diye tekrar soruyorum. Dediğiniz uygulamayı kurmadan kullanamam değil mi o uygulamayı kurup açmam gerek
Uygulamanın kurulumu ile alakalı bir durum değil, telefonun desteklemesi ile alakalı bir durum bu. Uygulama desteklese de, desteklemese de kurulur. Sizin telefonunuzun destekleyip desteklemediğini test etmeniz lazım. Bunun için biraz araştırma yapmanız gerekecek. Benim bahsettiğim uygulama test yapıyor gibi gösteriyor fakat hiçbir zaman tek veriye güvenmem, naçizane tavsiyem, o yüzden bu tarz testler yapan en az 2 uygulama daha bulup telefonunuzun destekleyip desteklemediğini test edip öyle bu işlere girişin.

Esim.me uygulaması yükleyerek kontrol edebilir misiniz, bende np1 olmadığı için kontrol edemiyorum, belki np1 e de gelmiştir
deniyorum şimdi.

Ekleme: Uygulama yüklendi ama uyumlu sim yok gibi birşey diyor bişi anlamadım.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
E-sim bir defa kullandım iphone 14 pro cihazımda. e-sim e geçerseniz hep e-simden devam edin. sonra normal sim almak için gereksiz bir para veriliyor. herhalde şimdi 1000-2000tl olmuştur sim kart.

Heyecanla demo paket aldım fakat ekleyemedim Androidin içinde şimdilik eklenecek bir nokta yok. aplikasyon uyumlu ordanda eklenmiyor ; bir kaç talimat var onlarida deneyeceğim

Heyecanla demo paket aldım fakat ekleyemedim Androidin içinde şimdilik eklenecek bir nokta yok. aplikasyon uyumlu ordanda eklenmiyor ; bir kaç talimat var onlarida deneyeceğim

Şu konu üzerinde deneyimli kullanıcılar var, dilerseniz onlardan da destek alabilirsiniz.

Bende NP 2 var. geçen hafta OS.3.0 ve Android 15 olarak son sürümler güncellendi. ancak Esim.me uygulaması uyumlu demesine rağmen Sim kısmında hethangi bir Esim ibaresi çıkmıyor. Device İnfo'dan baktım "EUICC feature is disabled" yazıyor. Direkt e-simle alakalı bir şey bu. telefon destekliyor olmasına rağmen bu niye disabled diyor, bunu enable yapmanın yolu var mı, E-sim kullanmam gerekiyor yakın zamanda. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Geri
Üst Alt