Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2) ve Nothing Phone (2a) Kullanıcıları İçin Android 15 (Beta 2) Yayınlandı.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing, merakla beklenen Android 15 Beta 2 güncellemesini Phone (2) ve Phone (2a) modelleri için yayınladı. Bu güncelleme, kullanıcıların Android 15'in en yeni özelliklerini ve geliştirmelerini erkenden deneyimlemelerine olanak tanıyor.

Android 15 (Beta 2) ile Neler Yeni?

Android 15 Beta 2, hem Phone (2) hem de Phone (2a) için bir dizi yenilik ve iyileştirme sunuyor. Phone (2) kullanıcıları Haziran güvenlik yaması güncellemesiyle birlikte daha güvenli bir deneyim yaşarken, Phone (2a) kullanıcıları Mayıs güvenlik yaması ve güncellenmiş Nothing Sistem Arayüzü ile telefonlarını daha verimli kullanabilecekler.

Geliştirici Önizlemesi: Deneyimli Kullanıcılar İçin Erken Erişim

Bu Beta 2 sürümü, öncelikli olarak geliştiriciler ve ileri düzey kullanıcılar için tasarlanmış bir geliştirici önizlemesidir. Bu nedenle, bazı özellikler tam olarak çalışmayabilir veya eksik olabilir. Günlük kullanım için kararlı sürümlerin tercih edilmesi önerilir.

Kurulum Kılavuzları Sitemizde!

Eğer siz de Nothing Phone (2) veya Phone (2a) kullanıcısıysanız ve Android 15'in heyecan verici dünyasına adım atmak istiyorsanız, sitemizdeki ayrıntılı kurulum kılavuzlarına göz atmayı unutmayın. Bu kılavuzlar, güncelleme sürecini adım adım açıklayarak sorunsuz bir geçiş yapmanıza yardımcı olacak.

Uyarı: Android 15 Beta 2'yi yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeniz önemlidir. Güncelleme işlemi sırasında tüm verileriniz silinecektir.

Android 15 (Beta 2) ile Nothing Phone deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya hazır olun!

Geri
Üst Alt