- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing, merakla beklenen Android 15 Beta 2 güncellemesini Phone (2) ve Phone (2a) modelleri için yayınladı. Bu güncelleme, kullanıcıların Android 15'in en yeni özelliklerini ve geliştirmelerini erkenden deneyimlemelerine olanak tanıyor.
Android 15 (Beta 2) ile Neler Yeni?
Android 15 Beta 2, hem Phone (2) hem de Phone (2a) için bir dizi yenilik ve iyileştirme sunuyor. Phone (2) kullanıcıları Haziran güvenlik yaması güncellemesiyle birlikte daha güvenli bir deneyim yaşarken, Phone (2a) kullanıcıları Mayıs güvenlik yaması ve güncellenmiş Nothing Sistem Arayüzü ile telefonlarını daha verimli kullanabilecekler.
Geliştirici Önizlemesi: Deneyimli Kullanıcılar İçin Erken Erişim
Bu Beta 2 sürümü, öncelikli olarak geliştiriciler ve ileri düzey kullanıcılar için tasarlanmış bir geliştirici önizlemesidir. Bu nedenle, bazı özellikler tam olarak çalışmayabilir veya eksik olabilir. Günlük kullanım için kararlı sürümlerin tercih edilmesi önerilir.
Kurulum Kılavuzları Sitemizde!
Eğer siz de Nothing Phone (2) veya Phone (2a) kullanıcısıysanız ve Android 15'in heyecan verici dünyasına adım atmak istiyorsanız, sitemizdeki ayrıntılı kurulum kılavuzlarına göz atmayı unutmayın. Bu kılavuzlar, güncelleme sürecini adım adım açıklayarak sorunsuz bir geçiş yapmanıza yardımcı olacak.
nothingforum.com
nothingforum.com
Uyarı: Android 15 Beta 2'yi yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeniz önemlidir. Güncelleme işlemi sırasında tüm verileriniz silinecektir.
Android 15 (Beta 2) ile Nothing Phone deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya hazır olun!
Android 15 (Beta 2) ile Neler Yeni?
Android 15 Beta 2, hem Phone (2) hem de Phone (2a) için bir dizi yenilik ve iyileştirme sunuyor. Phone (2) kullanıcıları Haziran güvenlik yaması güncellemesiyle birlikte daha güvenli bir deneyim yaşarken, Phone (2a) kullanıcıları Mayıs güvenlik yaması ve güncellenmiş Nothing Sistem Arayüzü ile telefonlarını daha verimli kullanabilecekler.
Geliştirici Önizlemesi: Deneyimli Kullanıcılar İçin Erken Erişim
Bu Beta 2 sürümü, öncelikli olarak geliştiriciler ve ileri düzey kullanıcılar için tasarlanmış bir geliştirici önizlemesidir. Bu nedenle, bazı özellikler tam olarak çalışmayabilir veya eksik olabilir. Günlük kullanım için kararlı sürümlerin tercih edilmesi önerilir.
Kurulum Kılavuzları Sitemizde!
Eğer siz de Nothing Phone (2) veya Phone (2a) kullanıcısıysanız ve Android 15'in heyecan verici dünyasına adım atmak istiyorsanız, sitemizdeki ayrıntılı kurulum kılavuzlarına göz atmayı unutmayın. Bu kılavuzlar, güncelleme sürecini adım adım açıklayarak sorunsuz bir geçiş yapmanıza yardımcı olacak.
Nothing Phone (2a) Android 15 (Beta 2) Kurulumu
Nothing Phone (2a) Kullanıcıları İçin Android 15 Geliştirici Önizlemesi Beta 2 Yayınlandı! Android 15'i derinlemesine inceledik ve Nothing OS'un gelecekteki sürümlerine hazırlandık. Siz de eğlenceye katılın ve Nothing Phone (2a)'nızda ilk Android 15 geliştirici önizlemesini deneyimleyin...
Nothing Phone (2) Android 15 (Beta 2) Kurulumu
Nothing Phone (2) Kullanıcıları İçin Android 15 Geliştirici Önizlemesi Beta 2 Yayınlandı! Android 15'i derinlemesine inceledik ve Nothing OS'un gelecekteki sürümlerine hazırlandık. Siz de eğlenceye katılın ve Nothing Phone (2)'nizde ilk Android 15 geliştirici önizlemesini deneyimleyin. Uyarı...
Uyarı: Android 15 Beta 2'yi yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeniz önemlidir. Güncelleme işlemi sırasında tüm verileriniz silinecektir.
Android 15 (Beta 2) ile Nothing Phone deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya hazır olun!