Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone 2 WiFi bağlandığı halde, internet sorunu yaşıyorum.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhaba, Nothing Phone 2'de son güncellemeyi (Nothing OS 2.5.6) aldıktan sonra wifi' ye bağlandığımda internet problemi yaşıyorum. Şöyle ki hat üzerinden internet bağlantısında bir sıkıntı yok, bilgisayarla wifi bağlantımda bir sıkıntı yok, başka bir telefonun wifi ağına bağlanmasında bir sıkıntı yok, ama Nothing Phone 2'de wifi ile bağlandıktan sonra ne Instagram doğru düzgün yükleniyor, ne tarayıcıda sayfa yükleniyor. Başka bu problemi yaşayan var mı?
  • Telefon kapa-aç yaptım.
  • Wifi bağlantısını sıfırladım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba. Nothing Phone 2'de son güncellemeyi(2.5.6) aldıktan beridir wifiye bağlandığımda internet problemi yaşıyorum. Şöyle ki hat üzerinden internet bağlantısında bir sıkıntı yok, bilgisayarla wifi bağlantımda bir sıkıntı yok, başka bir telefonun wifi ağına bağlanmasında bir sıkıntı yok ama Nothing Phone 2'de wifi ile bağlandıktan sonra ne instagram doğru düzgün yükleniyor, ne tarayıcıda sayfa yükleniyor. Başka bu problemi yaşayan var mı?
  • Telefon kapa-aç yaptım.
  • Wifi bağlantısını sıfırladım.

Merhaba, sorun Nothing OS 2.5.6 güncellemesi kaynaklı. Birçok Nothing Phone 2 kullanıcısı Nothing OS 2.5.6 sonrası bu sorunla karşılaşmış. Dilerseniz Nothing OS 2.5.4 sürümüne dönebilirsiniz veya yeni güncelleme olan 2.6.0'ı deneyebilirsiniz.

Alternatif olarak: Gelecek olan yeni güncellemelerde, bu wifi hatası düzeltildikten sonra yeni sürümleri de deneyebilirsiniz.

Merhaba, sorun Nothing OS 2.5.6 güncellemesi kaynaklı. Birçok Nothing Phone 2 kullanıcısı Nothing OS 2.5.6 sonrası bu sorunla karşılaşmış. Dilerseniz Nothing OS 2.5.4 sürümüne dönebilirsiniz veya yeni güncelleme olan 2.6.0'ı deneyebilirsiniz.

Alternatif olarak: Gelecek olan yeni güncellemelerde, bu wifi hatası düzeltildikten sonra yeni sürümleri de deneyebilirsiniz.
Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Ben teşekkür ederim, yine de belki işe yarar düşüncesi ile şunları önereceğim size;

-Telefondan mevcut wifi ağını unut yapın ve telefonu kapatın.
-Modemi kapatıp 10 saniye bekleyip tekrar açın.
-Telefonu tekrar açın modem kendine geldikten sonra wifi ağızına giriş yapın.
-Speedtest ile internet hızınızı kontrol edebiliyor musunuz onu deneyin. Kaç Mbps çıkacak bakalım.

(Bazı kullanıcılar internet hızlarının 130 Mbps olmasına rağmen 1 Mbps bağlantı hızı aldıklarını bildirmiş.)

Geri
Üst Alt