Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) 120 Hz Dinamik mi kullanmalıyız yüksek mi?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Selamlar, Nothing Phone (2a)'nın ekran yenileme hızını dinamikte kullanmak mı mantıklı yüksekte mi dinamikte kullandığım zaman sanki 60hz gibi oluyor bazen yükseğe aldığım zaman daha akıcı sürekli yüksekte kullansak pile çok etkisi olur mu sizce siz nasıl kullanıyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar,

Nothing Phone (2a)' yı Dinamik kullanmak şarj tarafında avantajlıdır. Şarjınız daha uzun süre gider. Yüksekte kullandığınızda ise her zaman en üst düzeyde ekran performansı alırsınız. Bu tamamen sizin tercihinize bağlı. Eğer ben uzun şarj gitsin istiyorum derseniz "Dinamik", eğer ben süper görüntü istiyorum derseniz "Yüksek" seçeneğini tercih etmeniz gerekir.

Konuyla ilgili daha önce pek te performanslı çalışmadığına dair bir konu açmıştım, dilerseniz ona da bir göz atabilirsiniz.

Dinamik özelliği pek iyi çalışmıyor sanki 90 Hz nin üzerine çıkmıyor gibi yüksek te kullanmak ile dinamikte kullanmak arasında kaç saat ekran süresi oynar acaba?

Dinamik özelliği pek iyi çalışmıyor sanki 90 Hz nin üzerine çıkmıyor gibi yüksek te kullanmak ile dinamikte kullanmak arasında kaç saat ekran süresi oynar acaba?
Eğer oyun oynamıyorsanız pek fark etmez, oyun oynuyorsanız min 1 saat ekran süresi oynar.

Oyun oynamıyorum dinamik düzgün çalışmadığı için en azından sürekli yüksekte kullanayım da ekranın tadına varayım diyorum bari
En mantıklısı, verdiğiniz paranın hakkını alırsınız hiç değilse :) Güle güle kullanın

Geri
Üst Alt