Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) almayı düşünüyorum ama endişem var

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Ömer
Cihaz
Diğer
Merhabalar öncelikle
Bu Aralar Nothing'in konseptlerine tasarımına vs bakıyorum Sanki bu telefon benim için yapılmış gibi birşey.
1 İle 2a arasında kalmıştım 1'in arka camı daha hassas olduğu için 2a almamı önerdiler Herhangi bir telefonu kılıfsız kullanmam not olsun
Eğer düşme durumu vs olduğunda Kılıf ile dayanıklı olabilecek mi 2a, fikirlerinizi bilmek isterim dilerseniz kılıf öneriside verebilirsiniz
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 2a'yı orijinal kılıfı ile beraber kullanıyorum. Cihazı 1-2 kere cep hizasından düşürdüm fakat herhangi bir şey olmadı. 2a'nın arkası plastik bu arada bilginiz olsun.

Merhabalar öncelikle
Bu Aralar Nothing'in konseptlerine tasarımına vs bakıyorum Sanki bu telefon benim için yapılmış gibi birşey.
1 İle 2a arasında kalmıştım 1'in arka camı daha hassas olduğu için 2a almamı önerdiler Herhangi bir telefonu kılıfsız kullanmam not olsun
Eğer düşme durumu vs olduğunda Kılıf ile dayanıklı olabilecek mi 2a, fikirlerinizi bilmek isterim dilerseniz kılıf öneriside verebilirsiniz
Şimdiden teşekkürler.

Nothing Phone 2a, 1 modeline nazaran çok daha dayanıklı.kılıfsız kullansanız dahi düşürseniz hiçbir şey olmuyor. Kılıfla kullanmanız çizilmesini engelliyor, darbelerde vs hiç etkilenmiyor, çok hafif olduğu için hiç zarar görmüyor. Bir arkadaşımız 2. Kattan düşürmüş ekranı dahi kırılmamış. Kılıf önerisi isterseniz tudia kılıf çok başarılı. 2a aksesuarları bölümünde farklı modellerde mevcut.Ben kılıfla kullanıyorum titiz kullanıcı olduğum için, arkadaşım 2 aydır kılıfsız kullanıyor bugün merak edip baktım telefon hala sıfır gibi. Şaşırtıcı derecede iyi.

Evet duymuştum hocam bilgi için teşekkürler.
Merhaba, 2a'yı orijinal kılıfı ile beraber kullanıyorum. Cihazı 1-2 kere cep hizasından düşürdüm fakat herhangi bir şey olmadı. 2a'nın arkası plastik bu arada bilginiz olsun.

Kılıfsız kullanıyorum, gayet dayanıklı.

Geri
Üst Alt