Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) Hızlı Şarj Olmama Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abruzzi__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhabalar,
Nothing Phone (2a) telefonunu almış olduğum orijinal 45 Watt'lık adaptörüyle şarj etmeme rağmen yaklaşık 2 saat 20 dakika gibi bir sürede full şarj oluyor. Hızlı şarj böyleyse normal şarj'ı nasıl tahmin etmek bile istemiyorum. dolayısıyla telefonu aldığıma pişman oldum. Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba? Bir çözümü var mıdır?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar,
Nothing 2a telefonunu almış olduğum orijinal 45 Watt'lık adaptörüyle şarj etmeme rağmen yaklaşık 2 saat 20 dakika gibi bir sürede full şarj oluyor. Hızlı şarj böyleyse normal şarj'ı nasıl tahmin etmek bile istemiyorum. dolayısıyla telefonu aldığıma pişman oldum. Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba? Bir çözümü varmıdır?

Merhaba, öncelikle aramıza hoş geldiniz.

1) Almış olduğunuz şarj cihazı ile farklı bir telefonu şarj etmeyi denediniz mi? Nothing Phone (2a)'nın 45 watt'lık şarj adaptörü ile 1 saatte şarj olması gerekiyor.
2) Şarj aletinin arızalı olma ihtimaline karşı, farklı bir şarj cihazı ile deneme yapmanızı tavsiye ederim.
3)Şarj olurken telefonu kullanmaya devam ettiniz mi, yoksa boştayken mi belirttiğiniz saatte şarj oldu.
4) Almış olduğunuz nothing phone orjinal şarj cihazı aşağıdaki ürün mü? öyle ise garantisi var, iade talebinde bulunabilirsiniz.

- Dilerseniz nothing phone'da yavaş şarj sorunu yazımıza göz atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ars
Merhabalar,
Nothing Phone (2a) telefonunu almış olduğum orijinal 45 Watt'lık adaptörüyle şarj etmeme rağmen yaklaşık 2 saat 20 dakika gibi bir sürede full şarj oluyor. Hızlı şarj böyleyse normal şarj'ı nasıl tahmin etmek bile istemiyorum. dolayısıyla telefonu aldığıma pişman oldum. Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba? Bir çözümü var mıdır?
Bende de aynı sorun var, geçen hafta aldım telefonu ve çözüm arıyorum o zamandan beri. Son durum ne oldu? Çözebildiniz mi? Sorun neden kaynaklıymış eğer çözdüyseniz?

Merhabalar,
Bende de aynı sorun var çözen var mı acaba?

sadece şarj aleti gözüyle bakmayın kablonunda hızlı şarjı destekliyor olması lazım bide 20w'ta bile hızlı şarj yazıyor ona aldanmayın.

Ben kutudan çıkan kablo ile nothingin kendi sattığı 45w ile şarj ettiğim zaman da aynı durumu yaşadım. Acaba sürekli açık ekran olduğu için mi böyle yavaş? Çözemedim bir türlü. Sürekli açık ekranı kapatınca sanki hızlanıyor gibi oldu ama yine de vaat edilen hıza ulaşamadım. Program ile test ettiğimde en fazla 29w veriyor.

Ben kutudan çıkan kablo ile nothingin kendi sattığı 45w ile şarj ettiğim zaman da aynı durumu yaşadım. Acaba sürekli açık ekran olduğu için mi böyle yavaş? Çözemedim bir türlü. Sürekli açık ekranı kapatınca sanki hızlanıyor gibi oldu ama yine de vaat edilen hıza ulaşamadım. Program ile test ettiğimde en fazla 29w veriyor.

Watt a takılmayın kaç dakikada %100 şarj oluyor

Isıda etkiliyor nothing 1'in desteği max 30w bende 67w şarj aleti var mesela telefon sıcak değilse maks 29-30 değerini veriyor.

Şöyle %15 di taktığımda tam dolması yani %100 olması 1 saat 15 dakika sürdü.

Nothing Phone 1 in tam şarj süresi 70 dk,2a nın 60 dk.

0 dan 100e kaç dk da şarj ediyor tam olarak zaman tutun. Ve o arada telefonu hiç kullanmayın. Daha sağlıklı veri ölçebiliriz. Voltaj sabit olmaması normal. Şarj aletleri otomatik olarak dengelemek için ayarlanmıştır. Burada önemli olan iddaa edilen süre zarfında %100 şarj olup olmadığı. Bunu tam olarak anlayabilirsek sorun kalmayacaktır.

Nothing Phone 1 in tam şarj süresi 70 dk,2a nın 60 dk.

0 dan 100e kaç dk da şarj ediyor tam olarak zaman tutun. Ve o arada telefonu hiç kullanmayın. Daha sağlıklı veri ölçebiliriz. Voltaj sabit olmaması normal. Şarj aletleri otomatik olarak dengelemek için ayarlanmıştır. Burada önemli olan iddaa edilen süre zarfında %100 şarj olup olmadığı. Bunu tam olarak anlayabilirsek sorun kalmayacaktır.
Tamamdır teşekkür ederim. Deneyeceğim önerinizi.

Geri
Üst Alt