Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) Kullanıcısından Uyarlanabilir Yenileme Hızı Şikayeti

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (2a)'yı 24 saattir kullanıyorum ve Uyarlanabilir Yenileme Hızı özelliğinin optimal çalışmadığını fark ettim. Bu durum, pil ömrünü önemli ölçüde etkileyebilir.

Geliştirici modunda "yenileme hızını her zaman göster" seçeneğini etkinleştirdim ve ekranın Her Zaman Açık (Always-On Display - AOD) modunda bile 120hz'de kaldığını gözlemledim. Pil verimliliğini artırmak için bu sorunun düzeltilmesi faydalı olacaktır.

İnternette gezinme ve diğer uygulamaları kullanma gibi görevlerde ekran 90hz'e uyum sağlıyor, ancak ana ekran, dakikalarca veya saatlerce dokunulmasa bile 120hz'de kalmaya devam ediyor.

Bu kullanıcı geri bildirimi, Nothing Phone (2a)'nın Uyarlanabilir Yenileme Hızı özelliğinde bir sorun olduğunu gösteriyor. Bu özellik, ekranın yenileme hızını otomatik olarak ayarlayarak pil ömrünü uzatmayı amaçlıyor. Ancak, kullanıcının belirttiği gibi, özellik bazı durumlarda düzgün çalışmayarak pil tüketimini artırabilir.

Nothing'in bu sorunu gelecek güncellemelerle çözmesi bekleniyor. Uyarlanabilir Yenileme Hızı özelliği, pil ömrü ve kullanıcı deneyimi açısından önemli bir özellik olduğundan, Nothing'in bu konuya öncelik vermesi bekleniyor.

Bu sorunla ilgili resmi bir açıklama veya çözüm henüz yayınlanmamış olsa da, Nothing'in kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak sorunu çözmek için çalıştığına inanıyoruz.

Geri
Üst Alt