Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) Plus almayı düşünür müsünüz?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Arkadaşlar selam.
Eylül ayında satışına başlanacak olan Nothing Phone (2a) Plus modeli için ne düşünüyorsunuz?

Fiyat olarak tahminim 24999-25999 olacak gibi gözüküyor. Sizce bu fiyata bu model alınır mı?

Bende Nothing Phone (2a) beyaz renk var. Nothing Phone (2a) plus' ın metalik gri rengi hoşuma gidiyor. Değişiklik yapmam ama bence Redmi Note 13 Pro 5G veya Pro Plus almayı düşünenler ve bütçesi 25k kadar olanların düşünmesi gereken bir model.

Tabi diğer tarafta Poco F6 modeli var ama bu poco'ların malzeme kalitesindeki rezillik ve güncellemenin belirsizliği beni direkt geri itiyor. Geçmişte Poco kullanmış ve keyif almamış biri olarak söylüyorum.

Arkadaşlar selam.
Eylül ayında satışına başlanacak olan Nothing Phone (2a) Plus modeli için ne düşünüyorsunuz?

Fiyat olarak tahminim 24999-25999 olacak gibi gözüküyor. Sizce bu fiyata bu model alınır mı?

Bende Nothing Phone (2a) beyaz renk var. Nothing Phone (2a) plus' ın metalik gri rengi hoşuma gidiyor. Değişiklik yapmam ama bence Redmi Note 13 Pro 5G veya Pro Plus almayı düşünenler ve bütçesi 25k kadar olanların düşünmesi gereken bir model.

Tabi diğer tarafta Poco F6 modeli var ama bu poco'ların malzeme kalitesindeki rezillik ve güncellemenin belirsizliği beni direkt geri itiyor. Geçmişte Poco kullanmış ve keyif almamış biri olarak söylüyorum.
Bence fiyat olarak iyi, Nothing'in daha iyi yerlere gelmesi için Türkiye'de ne kadar fazla modeli bulunursa o kadar iyi. Yeterki reklamı iyi yapılsın. Bir dizide vs oynatılsa epey adından söz ettirir.

Xiaomi'nin o kadar çok modeli varki insan artık takip etmekte zorlanıyor, hepsi birbirinin aynısı. Poco F6 ergen telefonu gibi geliyor bana.PUBG oynayan çocuklar alıyor. Malzeme kalitesi çok kötü.

Nothing'in ağırlığını ve duruşunu seviyorum. Ben almayı düşünürüm, alacaklara da öneririm.

2a nın beyazını nasıl buldun hocam piyasada beyazı yoktu

Geri
Üst Alt