- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing Phone (2a) Plus Manuel OTA Güncelleme Rehberi
Nothing Phone (2a) Plus kullanıcıları için heyecan verici bir haber! Telefonunuzu en son özelliklere ve iyileştirmelere kavuşturmak için manuel OTA (Over-The-Air) güncellemesi yapabilirsiniz. Bu rehber, Nothing Phone (2a) Plus'ınıza manuel olarak OTA güncellemesi yüklemenin adımlarını adım adım açıklamaktadır.
Ön Hazırlık:
Nothing Os içinde yerleşik bir sistem güncelleme yükleme uygulaması gelmez, ancak şirket henüz bunu kullanıcı erişimine açmamıştır.
Yine de, özel bir tuşlama kodu veya herhangi bir etkinlik başlatıcı uygulaması kullanarak başlatabilirsiniz.
Önemli Notlar:
Nothing Phone (2a) Plus'ınızı manuel olarak OTA güncellemesi yapmak, telefonunuzun en son özelliklere ve iyileştirmelere kavuşmasını sağlayan basit bir işlemdir. Bu rehberdeki adımları takip ederek, telefonunuzu kolayca güncelleyebilirsiniz.
Nothing Phone (2a) Plus kullanıcıları için heyecan verici bir haber! Telefonunuzu en son özelliklere ve iyileştirmelere kavuşturmak için manuel OTA (Over-The-Air) güncellemesi yapabilirsiniz. Bu rehber, Nothing Phone (2a) Plus'ınıza manuel olarak OTA güncellemesi yüklemenin adımlarını adım adım açıklamaktadır.
Ön Hazırlık:
- Yedekleme: Güncelleme işlemi sırasında herhangi bir veri kaybını önlemek için telefonunuzdaki tüm önemli verileri yedekleyin.
- Şarj: Telefonunuzun pil seviyesinin en az %50 olduğundan emin olun.
- Güncelleme Dosyası: Nothing'in resmi web sitesinden veya güvenilir bir kaynaktan Nothing Phone (2a) Plus için en son OTA güncelleme dosyasını indirin.
Nothing Os içinde yerleşik bir sistem güncelleme yükleme uygulaması gelmez, ancak şirket henüz bunu kullanıcı erişimine açmamıştır.
Yine de, özel bir tuşlama kodu veya herhangi bir etkinlik başlatıcı uygulaması kullanarak başlatabilirsiniz.
- Telefonunuzun dahili depolama alanına "ota" adında bir klasör oluşturun. Sonra güncelleme ZIP dosyasını o klasöre kopyalayın.
- Çevrimdışı güncelleme aracını açmak için *#*#682#*#* tuşlayın.
- Ayrıca, "OfflineOTAUpgrade" aracını bulmak ve yürütmek için bir etkinlik başlatıcı uygulaması da kullanabilirsiniz.
Aracın paket adı com.nothing.OfflineOTAUpgradeApp'tir.
Önemli Notlar:
- Telefonunuzu Kapatmayın: Güncelleme işlemi sırasında telefonunuzu kapatmayın veya yeniden başlatmayın.
- Veri Kaybı: Nadiren de olsa, güncelleme sırasında veri kaybı yaşanabilir. Bu nedenle, önceden yedekleme yapmanız önemlidir.
- Hatalar: Eğer güncelleme sırasında herhangi bir hata alırsanız, Nothing destek ekibiyle iletişime geçin.
Nothing Phone (2a) Plus'ınızı manuel olarak OTA güncellemesi yapmak, telefonunuzun en son özelliklere ve iyileştirmelere kavuşmasını sağlayan basit bir işlemdir. Bu rehberdeki adımları takip ederek, telefonunuzu kolayca güncelleyebilirsiniz.