Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3) Nothing OS 4.1 eSIM Vodafone Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adınız
Yusuf
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3)
Merhabalar,

Vodafone firmasından eSIM kurmaya çalışıyorum ancak toplam 3 QR Kod denememe rağmen hiç birisi çalışmadı. Aşağıdaki hatayı almaktayım.
Bir çok şey denedim ama çalışmadı. Benzer sorunu yaşayan var mı?

SIM etkinleştirilmedi
SIM'iniz etkinleştirilmeye çalışılırken sorun oldu.

Çözüm
Yurtdışı e simleri sorunsuz çalışıyor bizim TR operatorleri çalışmıyor. Operatöre yazdım ve telefon firmasına logları ilettim sorunu çözerler umarım

Sorun Vodafone kaynaklıymış, Evofone'un Vodafone yetkilileri ile olan görüşmesinde versiyon kaynaklı bir sorun olduğu tespit edilmiş ve Vodafone altyapısında ki sunucularını güncellenmil ve sorun çözüldü, telefonunuzdan test Bilginize

NP 3 olmasın? yoksa NP 3A Pro mu? NP 3A da e-sim yok

NP3'te zaten esim sorunu var. Cihazda esim özelliği var diye alıyoruz ancak hiçbir operatör desteklemiyor. Firmanın ilgilenmesi lazım. Tüketici mahkemesine gidebilirsiniz.

NP3'te zaten esim sorunu var. Cihazda esim özelliği var diye alıyoruz ancak hiçbir operatör desteklemiyor. Firmanın ilgilenmesi lazım. Tüketici mahkemesine gidebilirsiniz.
Yurtdışı e simleri sorunsuz çalışıyor bizim TR operatorleri çalışmıyor. Operatöre yazdım ve telefon firmasına logları ilettim sorunu çözerler umarım

Sorun Vodafone kaynaklıymış, Evofone'un Vodafone yetkilileri ile olan görüşmesinde versiyon kaynaklı bir sorun olduğu tespit edilmiş ve Vodafone altyapısında ki sunucularını güncellenmil ve sorun çözüldü, telefonunuzdan test Bilginize

Çözüm
Geri
Üst Alt