Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3) tasarımı hakkında görüşleriniz nelerdir?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Glyph matrix beklenenden küçük

Kamera da yan profilden bakınca gereğinden fazla çıkıntı yok mu? Normalde nothing kullanan kişi telefonu masaya ters koyar. Tabi glyph aktif kullanıyorsa. Ancak glyph aktif kullanılsa dahi telefonu masaya düz koyduğumuz zamanlar olacak. Zangır zingir hareket eder np3 bu durumda.

Donanım ve yazılımdan çok tasarımı konuşuluyor. Çünkü nothing tasarımını da satan bir şirket. Np1 np2 ikisindede estetik çizgiler kıvrımlar önplandaydı. Bu sefer düz keskin hatlara yönelmişler. Yani gözü rahatsız eden durumları yumuşatma çabasına dahi girmemişler 😅

Tasarımını satan bir şirketin bu kadar aykırı tasarımla piyasaya zıplaması normal değil. İlk zamanlarda, tamam tasarımı güzel ve ışıkları var hoş ancak bunun için bu telefon alınmaz tutmaz diyorlardı. Tuttu mu tuttu. Ama şuan np3 de tasarım kısmı geri planda kalmış görünüyor. Glyph matrix tek başına ön plana çıkabilecek mi? Fiyatı da pahalı bakalım satışları ne durumda olacak merak ediyorum.

Hardware plus kanalında erene verilen bilgi temmuz ayında satışa çıkacağı nothing 3 de dahilmiş hayırlısı bakalım ama kaç adet olur bilinmiyor.bence ürünler ülkede ama gümrüktedir. gümrüğe giren ürünler ülkemizde memurların keyfine kalmış oluyor.

Hardware plus kanalında erene verilen bilgi temmuz ayında satışa çıkacağı nothing 3 de dahilmiş hayırlısı bakalım ama kaç adet olur bilinmiyor.bence ürünler ülkede ama gümrüktedir. gümrüğe giren ürünler ülkemizde memurların keyfine kalmış oluyor.
Güvenmiyorum pek youtuber'lara hocam, ona bakılırsa evofone davetlisi Hakkı Alkan'da NP3 lansmanında NP1'i kötüledi. Gümrük Nothing'e mi yokuş yapıyor sadece, Poco vs olunca direk geç mi diyorlar. Nothing.tr ekibinden kesin bir cevap almadan kimsenin sözüyle kimseyi umutlandırmayacağım bu sefer.

Ben hwp ye güveniyorum ama o hakkı alkan denen şahıs siyah dese beyaz derim
Güvenmiyorum pek youtuber'lara hocam, ona bakılırsa evofone davetlisi Hakkı Alkan'da NP3 lansmanında NP1'i kötüledi. Gümrük Nothing'e mi yokuş yapıyor sadece, Poco vs olunca direk geç mi diyorlar. Nothing.tr ekibinden kesin bir cevap almadan kimsenin sözüyle kimseyi umutlandırmayacağım bu

Kamera tasarımının absürtlüğünü görmezden gelebilirim ve hatta alışabilirim ama bence Nothing demek arka kısmı saran glyph demek.. Bunun olmamasına üzüldüm ve şaşırdım. Daha yeni 2a sahibi oldum sayılır, Nothing ile yeni tanıştım diyebiliriz, belki 3 alırım diyordum ama sık sık telefon değiştirmeyen biri olarak sabırla 4'ü beklerim ben.

Geri
Üst Alt