Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) alınır mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Aakons
Ülke
Türkiye
Cihaz
Diğer
merhabalar.hem 3a kullanıcılarına hemde diğer hocalarıma soruyorum.
şuan s22 kullanıyorum ve batarya hariç sorunum yok.ama bataryadan dolayı cihazı değiştirmek istiyorum.bu yüzden 3a modelini düşündüm.
sorularım ise;
-Bataryası nasıl? ne gibi kullanımda kaç saat alıyorsunuz? mobil veri ve wifi da kaç saat alıyorsunuz?
-Performansı nasıl? yazılımda akıcılığı nasıl ve günlük kosulda gezerken drop lag giriyor mu?
-Yazılım nasıl? Saf android elbette iyidir ama google ın circle to search özelliği varmı? (benim için çok önemli)
-Kamerası nasıl? çok önemli değil ama memnun ediyormu sizi?
benim için batarya ve yazılım önemli.zaten kulaklığım cmf buds 2.
iyi günler dilerim.

Merhaba,
-Batarya performansı gayet iyidir, aktif kullanımda mobil veri ve wi-fi açık minimum 7 saat ekran süresi alırsınız.
-Performans olaeak Samsung'a nazaran çok hızlıdır. Çünkü içerisinde bloatware yok.bu da Ram in tamamının size kalacağı anlamına geliyor.
-Circle to search özeöliği mevcut. Saf android olduğu için tek kıyaslanabilecek cihaz Google pixel olacaktır, ondan farkı yok. Android iPhone gibi düşünebilirsiniz.
-Kamera konusunda tatmin edicidir eğer zoom istiyorum diyorsanız Pro modelinide düşünebilirsiniz.almadan önce forumdaki kamera karşılaştırma videolarını izlemenizi öneririm.

-Batarya ve yazılım olarak alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.
Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba,
-Batarya performansı gayet iyidir, aktif kullanımda mobil veri ve wi-fi açık minimum 7 saat ekran süresi alırsınız.
-Performans olaeak Samsung'a nazaran çok hızlıdır. Çünkü içerisinde bloatware yok.bu da Ram in tamamının size kalacağı anlamına geliyor.
-Circle to search özeöliği mevcut. Saf android olduğu için tek kıyaslanabilecek cihaz Google pixel olacaktır, ondan farkı yok. Android iPhone gibi düşünebilirsiniz.
-Kamera konusunda tatmin edicidir eğer zoom istiyorum diyorsanız Pro modelinide düşünebilirsiniz.almadan önce forumdaki kamera karşılaştırma videolarını izlemenizi öneririm.

-Batarya ve yazılım olarak alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.
Şimdiden hayırlı olsun.
kamera benim için önemli değil.tasarımıda hosuma gitti yazılımda iyimis bataryada iyi tamam benim için gayet yeterli cihaz.zaten işlemcinin verimliliğini ve stabilliğini biliyorum ekstra baskalarının deneyimini duymak istedim.
çok tesekkurler

Geri
Üst Alt