Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Community Edition Projesinde Son Evre

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing'in teknoloji dünyasında büyük ses getiren ve tamamen topluluk üyeleri tarafından tasarlanan Phone (3a) Community Edition projesi, adım adım gerçeğe dönüşüyor. Her ay toplulukla paylaşılan ilerleme raporlarının sonuncusunda, projenin en önemli aşamalarından birinin daha tamamlandığı müjdelendi.

İşte Community Edition projesindeki en son gelişmeler:

Donanım Tasarımı Nihai Halini Aldı

Projenin en merak edilen kısmı olan donanım tasarımında sona gelindi. Tasarım yarışmasının galibi Emre, Nothing ekibiyle birlikte yürüttüğü yoğun çalışmaların ardından nihai tasarıma ulaştı. Birçok farklı deneme, örnek ürün incelemesi ve deneme-yanılma sürecinin ardından telefonun fiziksel görünümü tamamen netleşmiş oldu.

Bu önemli kilometre taşının ardından Emre, şimdi de projenin bir sonraki aşaması olan paketleme tasarımı üzerinde çalışıyor. Paylaşılan bilgilere göre, kutu tasarımı da neredeyse tamamlanmış durumda ve çok yakında baskıya gönderilmeye hazır olacak.

1754549603262.png

Aksesuarlar ve Yazılımda Uyumlu Çalışma

Proje sadece telefonun kendisiyle sınırlı değil. Aksesuar ve yazılım tarafında da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
  • Aksesuar Tasarımı: Yarışmanın galipleri Louis ve Ambrogio tarafından tasarlanan Dice (x6) isimli aksesuarın üretim örneklerinin gelmesi bekleniyor. Bu, fiziksel ürünün son halini görmek için heyecan verici bir bekleyiş.
  • Yazılım ve Arayüz: Yazılım tarafının kazananı Jad, Nothing yazılım ekibiyle birlikte çalışarak tasarladığı Değişken Saat Yüzü (Variable Clock Face) animasyonlarının prototiplerini hazırlıyor. Ayrıca, tamamlanan donanım tasarımıyla tam bir uyum içinde olacak özel duvar kağıtları da oluşturdu. Bu, donanım ve yazılımın ne kadar bütüncül bir yaklaşımla ele alındığını gösteriyor.

Marka ve Tanıtım Çalışmaları Başlıyor

Projenin bir diğer kazananı olan Sushruta ise Nothing'in marka ve kreatif ekibiyle birlikte tüm gün sürecek bir atölye çalışmasına katılmaya hazırlanıyor. Bu çalışma, telefonun pazarlama ve marka kimliğinin oluşturulmasında önemli bir rol oynayacak.

Özetle, Nothing Phone (3a) Community Edition projesi, donanımdan yazılıma, aksesuardan pazarlamaya kadar her alanda somut adımlarla ilerliyor. Nothing, gelecek ayki bültende daha fazla güncelleme ve belki de bazı sürpriz ön gösterimlerin paylaşılabileceğinin sinyalini veriyor. Teknoloji meraklıları, tamamen topluluk tarafından yaratılan bu eşsiz cihazı heyecanla beklemeye devam ediyor.

Geri
Üst Alt