Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Community Edition Tasarım Yarışması Kazananı Bir Türk!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Emre Kayganacı adlı tasarımcının yaptığı tasarım birinci seçildi ve bu ürün üretilecek.

1747909306468.png

renkli ve kendisinde çeken bir ürün olmuş çocukluğumdaki oyuncaklar gibi hahhaha

en orijinal duran buydu, inşallah bu seçilir demiştim, tam da istediğim seçildi.Emre çok yetenekli,daha önceki çalışmalarınıda görmüştüm çok başarılı, umarım ilerde Nothing'de çalışır. Konu için teşekkürler.

Diğer tasarımlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Merhaba ben bu designın dışında olan space temalı olanı da beğenmiştim ama bu da güzel

Merhaba ben bu designın dışında olan space temalı olanı da beğenmiştim ama bu da güzel

Önceden bloatware uygulamalardan yakınıyorduk şimdi widget 😅

Tasarım bana ben telefon değilim de oyuncağım hissiyatı vermiş. 2a'nın community edition daha başarılıydı.

Bencede o daha iyiydi, hala kullanıyorum icon pack ini. Bir kullanıcı serzenişte bulunmuş, Avrupalıları kayırıyorsunuz diye. En orjinali bu tasarımdı fakat, başka güzel tasarımlarda vardı. Oylamayı açık yapsalardı daha iyi olurdu.

Bende hala icon paketini kullanıyorum hatta geçenlerde keşke renk seçimini manuel de yapabilsek diye düşündüm. Önemli, sık kullandıklarımı mavi ve sarı yapabilsem diye düşünmüştüm.

bu tasarımı sadece tasarım değil tüm tasarım paketi olarak düşünmek lazım. bazı tasarımcılar kalemle çizmiş vs. kimileri de tasarım dili tasarım materyalleri bir açıklama broşürü vs vs baya detaylı çalışmış onlar tabi seçilecek

Cihazın Türkiye'de satışa çıkacak olması sevindirici, yakından görmek isterdim.

Geri
Üst Alt