Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Kılıf Eksikliği

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3a)
Merhabalar,

Nothing Phone 3a için Türkiye’ye resmi kılıf gelmeyeceğini öğrendim. Bu yüzden biraz arayışa girdim ama güvenilir ve düzgün seçenek bulmakta zorlandım.

Bu telefonu kullanan ya da daha önce yurt dışından aksesuar alan varsa, siz kılıflarınızı nereden alıyorsunuz? Türkiye içinden alınabilecek bir yer mi tercih ettiniz, yoksa AliExpress, Amazon gibi sitelerden mi sipariş verdiniz?

Hem kalite olarak üzmeyecek hem de çok kaba durmayacak bir kılıf arıyorum. Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.

Maalesef bu konunun bir çözümü yok. Şu an hem Temu, hem AE bu cihazlar için Türkiye'ye ürün göndermiyor. NP3 kullanıcısı olarak çok araştırdım ama sonuç sıfır.

Firma da bu konuda bir şey yapmayı düşünmüyor. Sanırım ülke içindeki satış rakamlarından veya markanın gidişatından memnunlar.

Dolayısı ile herhangi bir kılıf tavsiyesinde bulunmak imkansız. AE üzerinden bölgeyi başka bir ülke seçerseniz çok seçenek çıkıyor ama onların da ülkeye gönderimi yok. Yurtdışı'nda yaşayan bir tanıdığınız varsa doğrudan o adrese gönderim sağlayabilirsiniz.

Geri
Üst Alt