Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Pro alınır mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing OS Sürümü
3.0
Kulaklık
CMF Buds Pro
Nothing phone 3a pro'nun kamerasının çok iyi olduğunu sosyal medyadaki videolardan gördüm, özelliklede zoomu 60x olacakmış.bu honor 200 pro ve x7 pro ile kapışabileceği anlamına geliyor.süper ay zoom moduda varsa tadındna yenmez.sizce 3a mı almalıyım pro modeli mi, yoksa phone 3ü mü beklemeliyim.

bütçeniz yeterliyse 3'ü beklemenizi öneriyorum. hem tasarım açısından hem de donanım açısından en kapsamlı model o olacaktır. tabii fiyatı da ona göre tuzlu olur.

Nothing phone 3a pro'nun kamerasının çok iyi olduğunu sosyal medyadaki videolardan gördüm, özelliklede zoomu 60x olacakmış.bu honor 200 pro ve x7 pro ile kapışabileceği anlamına geliyor.süper ay zoom moduda varsa tadındna yenmez.sizce 3a mı almalıyım pro modeli mi, yoksa phone 3ü mü beklemeliyim.

valla bir cihazları görelim fiyatları da görelim. X7 Proyu direkt unutun hocam. O cihazın forumlarda yorumları adamı yarıyor. herkes güncelleme ve buglardan ağlıyor.

3a pro mu sizce bu
3a pro mu bilmem ama 3a değil kesinlikle çünkü ilk çıkan teaserda sıralı 3lü dizilim vardı. bu ise daha farklı. bir de bugğün çıkan videoya bakılırsa 3a 3a pro üzeirnden gidiliyor. NP 3 değildir ona eminim. Ama Mart ayında NP3 için bir haber çıksa güzel olur.

3a pro mu bilmem ama 3a değil kesinlikle çünkü ilk çıkan teaserda sıralı 3lü dizilim vardı. bu ise daha farklı. bir de bugğün çıkan videoya bakılırsa 3a 3a pro üzeirnden gidiliyor. NP 3 değildir ona eminim. Ama Mart ayında NP3 için bir haber çıksa güzel olur.

Sırada cmf Phone 2 💙 var diye bekliyorum, öncesinde np3 ile gelecek olan herşey heyecan uyandırır .

Geri
Üst Alt