Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Pro Türkiye satış fiyatı nedir?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing OS Sürümü
3.0
Kulaklık
CMF Buds Pro
Nothing Phone (3a) Pro modelinin Türkiye'de satışa çıktığındaki fiyatı ne olacak bilginiz var mı?

Peki satış hangi saatlerde açılıyor? Telefona her an ulaşamıyorum, kaçırmak istemiyorum stokları

Satışların evofone'dan önce hepsiburada üzerinden yapılacağını düşünüyorum ilk. Saati henüz belli değil ama genelde sabah saatlerinde (09:00-12:00 arası) stoğa giriyor. Satışa başladıkları zaman buradan da anında duyuracağız. Sizi etiketlerim bir gelişme olduğu zaman.

Muadilinden kastım poco x7 prolar falan
Valla hocam ben kendim için söylüyorum isterse Poco X7 Proda 8 Elite olsun ben almam.

ben gençken böyle bakardım ama yaş ilerleyince artık farklı beklentilerim oluşmaya başladı.

Ben kaliteli yazılım ve malzeme
özel bir tasarım
ayrıcalık

bunları istiyorum. Bu sadece telefonda vs değil tüm alışverişlerimde buna bakıyorum.

mesela takım elbise alayım

iki ürün birisi 5000tl diğeri 15000 tl ise onu alırım. ikisi de üstümü örter ama 15000 tl olan yün kumaştır kaşmirdir. diğeri polyesterdir. gibi gibi.

Bugünkü dolar kurundaki ani yükseliş tüm markalarda olacağı gibi nothing phone 3a pro' nunda fiyatına yansıyacaktır. Yukarıdaki yazılan fiyatların üzerine min 2.000 tl daha ekleyebilirsiniz.

Sizce poco f7 pro mh yoksa np 3a pro mu

İkisi tamamen farklı cihazlar. Kıyaslamak yanlış olur. Ben specs e göre cihaz almam ihtiyacıma göre cihaz alırım. Bu yüzden bu soruyu kime sorsanız hepsi kendine göre cevap verecektir. En iyi kararı ihtiyacınıza binayen kendiniz vermelisiniz. Bu arada 3a Pro nun tr gelişi 1-2 ay uzayabilir bu yüzden F7 düşünebilirsiniz.

İkisi tamamen farklı cihazlar. Kıyaslamak yanlış olur. Ben specs e göre cihaz almam ihtiyacıma göre cihaz alırım. Bu yüzden bu soruyu kime sorsanız hepsi kendine göre cevap verecektir. En iyi kararı ihtiyacınıza binayen kendiniz vermelisiniz. Bu arada 3a Pro nun tr gelişi 1-2 ay uzayabilir bu yüzden F7 düşünebilirsiniz.
Neden gecikebileceğini biliyor musunjz

Neden gecikebileceğini biliyor musunjz
Malesef bilmiyorum, tahminim şu evofone 2a plus stoğunun azalmasını bekliyor olabilir veya tr fabrikada üretimi bekliyor olabilir maliyet düşürmek için.

O zaman direkt 3ü getirsinler, jack girişi falan da olacak gibi duruyor. Bağlantınız var ise söyleyin hiç uğraşmasınlar, bir yandan anlıyorum stok eritmek istemelerini ancak stok eritmek isteyen insan gider yanında cmf kulaklık falan verir.
Amerika'da da gri 3a pro stok sıkıntısı yaşıyormuş. Keşke ülkemizi de kullansalardı üretim için en başta

O zaman direkt 3ü getirsinler, jack girişi falan da olacak gibi duruyor. Bağlantınız var ise söyleyin hiç uğraşmasınlar, bir yandan anlıyorum stok eritmek istemelerini ancak stok eritmek isteyen insan gider yanında cmf kulaklık falan verir.
Amerika'da da gri 3a pro stok sıkıntısı yaşıyormuş. Keşke ülkemizi de kullansalardı üretim için en başta
Ne yazıkki bağlantım yok. Np3 ünde çıktığı gibi tr de satılacağını düşünmüyorum.tr deki fabrika hakkında bir bilgim yok malesef, faaliyete başladı mı vs hiç bilmiyorum ne durumda.

eski stokları bitirmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Mesela evofone aynı zamanda xiaomi ve poco distributoru. x6 bitmeden x7 getirdiler adamlar.

bence mevzu nothingin üretiminin limitleri ve belirlediği ülkelerle alakalı.

geçmiş yıllarda nissan micranın yeni kasası Türkiyeye 2 sene geç gelmişti.

benim iki tahminim var ya Türkiye birinci öncelikli ülke değil (eskiden apple da yapıldığı gibi) ya da yerli üretim vs birşey düşünüyorlardır.

Specs ne hocam?

Son gelen bilgilere göre,Nisan ayının ortalarında satışa çıkacak olan Nothing Phone (3a) Pro'nun Türkiye satış fiyatı 29.999 TL olarak belirlenecek gibi görünüyor.
"Yani o kadar bekliyoruz ki! 30 bin lira gibi bir fiyat orta seviye bir telefon için gerçekten saçmalık. Pixel telefonlara alternatif bir stock Android deneyimi yaşamak istiyorduk; sanırım ülkemizin şartları buna izin vermeyecek gibi gözüküyor."

"Yani o kadar bekliyoruz ki! 30 bin lira gibi bir fiyat orta seviye bir telefon için gerçekten saçmalık. Pixel telefonlara alternatif bir stock Android deneyimi yaşamak istiyorduk; sanırım ülkemizin şartları buna izin vermeyecek gibi gözüküyor."
30 bin değilde 27-28 + kulaklık hediyesiyle çıkarsa alırım 30 kesinlikle etmez maalesef poco gibi cihazlar var 8 gen 3 kullanıyor 31 bin tl

Geri
Üst Alt