Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Serisi Avrupa Fiyatları Lansman Öncesi Sızdırıldı!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Nothing Phone 3a Serisi Avrupa Fiyatları Lansman Öncesi Sızdırıldı! Uygun Fiyatlı Amiral Gemisi Geliyor Mu?​

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Nothing Phone 3a serisi için geri sayım başladı! Şirketin heyecanla tanıttığı ve 4 Mart tarihinde lanse edeceği yeni serisi, iki modelden oluşacak: Nothing Phone 3a ve Nothing Phone 3a Pro. Lansmana sayılı günler kala, serinin Avrupa fiyatları da sızdırıldı ve bu fiyatlar, uygun fiyatlı bir amiral gemisi beklentisini güçlendiriyor. İşte Nothing Phone 3a serisi fiyat sızıntıları ve beklenen özellikler!

Nothing Phone 3a Serisi Avrupa Fiyatları Ortaya Çıktı

Fransız yayın organı Dealabs'ın özel haberine göre, Nothing Phone 3a serisinin Avrupa fiyatları netleşmeye başladı. Serinin temel modeli olan Nothing Phone 3a, 8GB RAM + 128GB depolama ve 12GB RAM + 256GB depolama seçenekleriyle tüketicilere sunulacak. 8GB + 128GB versiyonunun 349 Euro fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor. Bu fiyat, bir önceki modele göre yaklaşık 20 Euro'luk bir artış anlamına gelse de, hala oldukça rekabetçi bir seviyede. 12GB + 256GB modelinin ise 399 Euro fiyatla satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Bu fiyatlandırma stratejisi, Nothing'in daha önce benzer bir fiyat aralığında piyasaya sürdüğü Nothing Phone 2a Plus modeliyle paralellik gösteriyor. Nothing Phone 3a'nın siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor.

1740033579461.png

Serinin daha güçlü modeli olan Nothing Phone 3a Pro ise, sızıntılara göre tek bir konfigürasyonla, 12GB RAM + 256GB depolama seçeneğiyle raflarda yerini alacak. Nothing Phone 3a Pro fiyatının ise 479 Euro (yaklaşık 43.000 TL) olacağı söyleniyor. Eğer bu bilgiler doğru çıkarsa, Phone 3a Pro, Nothing'in şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en pahalı amiral gemisi olmayan akıllı telefonu unvanını alacak. Lansman sonrasında siyah ve gri renk seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor.

1740033713560.png

Dealabs'ın raporuna göre, Nothing Phone 3a'nın satışları 11 Mart'ta başlarken, Pro modelin satışlarının ise 25 Mart'ta başlaması öngörülüyor.

Nothing Phone 3a Serisi Özellikleri (Sızıntılar)

Nothing Phone 3a serisinin her iki modelinin de birçok ortak özelliği paylaşması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre, her iki telefonda da 5000mAh batarya, 50W hızlı şarj, Nothing OS 3.1 işletim sistemi ve IP54 toz ve suya dayanıklılık sertifikası bulunacak. Temel model olan Nothing Phone 3a'nın, 120Hz adaptif yenileme hızına sahip 6.77 inç Full HD+ AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor.

Raporda dikkat çeken bir diğer detay ise, Nothing'in yeni akıllı telefonlarında "Essential (Temel)" adında yeni bir tuş tanıtacağı iddiası. Bu tuşun, ekran kaydı alma veya ses kaydı başlatma gibi çeşitli işlevlere sahip olabileceği belirtiliyor. Bu yeni tuş, kullanıcı deneyimini pratikleştirmeyi hedefliyor gibi görünüyor.

Uygun Fiyatlı ve Özellik Dolu Nothing Phone 3a Serisi Geliyor

Nothing Phone 3a serisi, sızdırılan fiyatları ve özellikleri ile orta segment akıllı telefon pazarında dengeleri değiştirecek gibi duruyor. Özellikle uygun fiyatlı amiral gemisi arayışında olan kullanıcılar için Nothing Phone 3a serisi, dikkat çekici bir alternatif olabilir. 4 Mart lansman tarihini ve resmi fiyatları merakla bekliyoruz. Teknoloji dünyasındaki son gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

Son düzenleme:
Valla 25.000 lira 3a için uygun ancak nothing ucuza çıkardığı telefonları pek sevmiyor gibi geldi bana. 2 yıl sonra güncelleme için ağlamak istemiyorum

Valla 25.000 lira 3a için uygun ancak nothing ucuza çıkardığı telefonları pek sevmiyor gibi geldi bana. 2 yıl sonra güncelleme için ağlamak istemiyorum

25.000 TL Türkiye'deki vergilerle sadece, bunun üzerine birde ithalatçı kâr ve giderlerini ekleyerek hesaplamak daha sağlıklı olur. Ben fiyatın daha yüksek olacağı düşüncesindeyim.

25.000 TL Türkiye'deki vergilerle sadece, bunun üzerine birde ithalatçı kâr ve giderlerini ekleyerek hesaplamak daha sağlıklı olur. Ben fiyatın daha yüksek olacağı düşüncesindeyim.
haklısınız o kısmı unutmuşum.

Geri
Üst Alt