Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) serisinde ön sipariş olacak mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing OS Sürümü
3.0
Kulaklık
CMF Buds Pro
3a serisinde ön sipariş olacak mı bilginiz var mı, almak için sabırsızlanıyorum.

ön satış bana yalan gibi geliyor ya. gerçi nothingde olabilir bu da eskiden samsung ön sipariş açıyordu. dağıtımlar satışa çıktığı gün başlıyordu. yani sen ön sipariş verdiğin için mağazada alandan geç alıyorsun cihazı

ön satış bana yalan gibi geliyor ya. gerçi nothingde olabilir bu da eskiden samsung ön sipariş açıyordu. dağıtımlar satışa çıktığı gün başlıyordu. yani sen ön sipariş verdiğin için mağazada alandan geç alıyorsun cihazı

Nothing'de mağaza olmadığı için zaten aynı gün internet üzerinden sipariş verebiliyorsun. Max 1-2 gün içinde eline ulaşıyor. Mağaza devri eskide kaldı. Lansman sonrası hemen satışa çıkarsa bir sürü alacak kişi var zaten.Umarım iyi bir stok ile giriş yapar. Kullanıcılar şimdiden 3a serisi ile verilecek hediyeleri merak etmeye başladı. Bence kılıf güzelliği yapar yine nothing.

Nothing'de mağaza olmadığı için zaten aynı gün internet üzerinden sipariş verebiliyorsun. Max 1-2 gün içinde eline ulaşıyor. Mağaza devri eskide kaldı. Lansman sonrası hemen satışa çıkarsa bir sürü alacak kişi var zaten.Umarım iyi bir stok ile giriş yapar. Kullanıcılar şimdiden 3a serisi ile verilecek hediyeleri merak etmeye başladı. Bence kılıf güzelliği yapar yine nothing.

Nothing bir mağaza açıp en azından böyle gece satışı filan yapsa keyifliolur. Gerçi adamların bir tek londrada var orada yapıyor bu hikayeyi

Nothing bir mağaza açıp en azından böyle gece satışı filan yapsa keyifliolur. Gerçi adamların bir tek londrada var orada yapıyor bu hikayeyi

Londra'daki yer çok ilgi gördü ve satışa başladılar 11'inden öncesinde diye biliyorum :) Türkiye'de de olursa epey satış olur.

NP3a ile değilse de NP3'te böyle bir işe girişmeli NothingTR. Hindistan büyüyen pazar, başına Akis'i getirdiler. Türkiye' deki fabrika üretime başlasa da yaygınlaşsa iyice.NP3A'ların TR'ye gelmeyeceği, burada üretileceği söyleniyor ama ne kadar doğru bilemedim. Bu kadar kısa sürede üretim?

gece kapıda beklemeli çıktığı gibi ilk telefonu almaya çalışmalı bir mağaza hayal ettim :)

Nothing Phone 3 gözümün önünde canlandı bir anda. Bunu sadece NP3 için yapabilirim 😄

Geri
Üst Alt