Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) serisinin kamera dizilimini beğendiniz mi?

Nothing Phone (3a) serisinin kamera dizilimini beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    9

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Anket Zamanı! Nothing Phone (3a) Kamera Dizilimi Sizi Etkiledi mi?​

Teknoloji dünyasının gündeminden düşmeyen Nothing, merakla beklenen Phone (3a) serisi ile ilgili heyecanı giderek artırıyor. Son olarak, serinin kamera dizilimi tasarımının tanıtılmasıyla birlikte, teknoloji meraklıları arasında yeni bir tartışma başladı: Nothing Phone (3a)'nın kamera dizilimi beğenildi mi?

Nothing, özgün ve dikkat çekici tasarımlarıyla tanınan bir marka. Özellikle şeffaf arka yüzey ve Glyph Arayüzü gibi detaylar, Nothing telefonlarını diğerlerinden ayırıyor. Phone (3a) serisinde de tasarımın ön planda olduğu görülüyor ve kamera dizilimi, bu tasarımın en çok konuşulan unsurlarından biri.

Peki, Siz Nothing Phone (3a) Serisinin Kamera Dizilimini Nasıl Buldunuz?

1740474756144.png

Nothing Phone (3a) serisinin kamera dizilimi, markanın özgün tasarım dilini yansıtan farklı bir yaklaşım sunuyor

Şimdi Sıra Sizde! Ankete Katılın ve Oy Verin!

Sizce Nothing Phone (3a) serisinin kamera dizilimi başarılı mı? Tasarımı beğeniyor musunuz? Yoksa beklentilerinizi karşılamadı mı? Aşağıdaki ankete katılarak oy verin ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

Soru: Nothing Phone (3a) serisinin kamera dizilimini beğendiniz mi?

Seçenekler:
  • Evet, Çok Beğendim! Tasarım harika ve Nothing tarzını yansıtıyor.
  • Beğendim. Farklı ve ilgi çekici bir tasarım olmuş.
  • Kararsızım. Ne beğendim ne de beğenmedim, nötrüm.
  • Beğenmedim. Tasarım beklentilerimin altında kaldı.
  • Hiç Beğenmedim! Tasarım maalesef başarısız olmuş.

Neden Fikriniz Önemli?

Nothing, topluluk geri bildirimlerine önem veren bir marka. Sizin görüşleriniz, gelecekteki Nothing ürünlerinin tasarımında etkili olabilir. Bu nedenle, ankete katılarak fikrinizi belirtmeniz, Nothing'in tasarım yolculuğuna katkıda bulunmanız anlamına geliyor.

Son düzenleme:
Olmamış markayı seviyoruz diye yalanmı söyliyelim. Evet marka bu yönüyle öne çıkıyor aslında değişik tasarımlarla ama bu kadarı biraz abartı olmuş kötü olmamış.

2a tasarımı daha iyi, 3a gelince 2a'nın fiyatı düşer mi

2a tasarımı daha iyi, 3a gelince 2a'nın fiyatı düşer mi
2a Kasım ayında dip fiyatları gördü zaten. Daha o kadar düşeceğini sanmıyorum. Fiyatı bence hala gayet makul.

Geri
Üst Alt