Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) ve (3a) Pro'nun Resmi Görüntüleri Sızdırıldı!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Özel Haber: Nothing Phone 3a ve 3a Pro'nun Resmi Görüntüleri Sızdırıldı! Tasarım ve Tüm Detaylar Ortaya Çıktı​

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Nothing Phone 3a serisi hakkında bomba bir gelişme yaşandı! Nothing Phone 3a ve Nothing Phone 3a Pro modellerinden oluşan serinin tamamen resmi görüntüleri ilk kez sızdırıldı. Android Headlines'ın özel olarak elde ettiği yüksek çözünürlüklü görseller, her iki modelin de tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seriyor. 4 Mart lansman tarihi yaklaşırken, bu sızıntı Nothing hayranlarını heyecanlandırmaya yetecek gibi görünüyor. İşte Nothing Phone 3a serisine dair tüm detaylar ve sızdırılan resmi görüntüler!

1740122952082.gif

Nothing Phone 3a ve 3a Pro Tasarımları İlk Kez Netleşti: Şeffaflık ve Minimalizm Bir Arada

Aşağıda yer alan görsellerde görebileceğiniz gibi, Nothing Phone 3a serisi, markanın karakteristik şeffaf tasarım anlayışını koruyor. Her iki model de farklı açılardan detaylı bir şekilde görüntülenirken, bazı görsellerde Nothing OS arayüzünden de kesitler görmek mümkün. Yüksek çözünürlüklü görseller sayesinde, tasarım detayları ve incelikler net bir şekilde anlaşılabiliyor. Nothing'in 4 Mart'ta yeni ürünler için bir lansman etkinliği düzenleyeceğini daha önce sizlere duyurmuştuk ve bu etkinlikte Nothing Phone 3a serisinin resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Kamera Farkı Öne Çıkıyor: Nothing Phone 3a ve 3a Pro Arasındaki Temel Ayrım

Daha önce de sizlere özel olarak aktardığımız gibi, Nothing Phone 3a ve 3a Pro arasındaki en büyük fark kamera sisteminde kendini gösteriyor. Sızdırılan görseller de bu bilgiyi doğrular nitelikte. Tasarım anlamında büyük ölçüde benzerlik gösteren iki model, donanım ve özellikle kamera özellikleriyle ayrışıyor. Ancak, genel tasarım hatları ve Nothing'in özgün çizgisi her iki modelde de korunmuş durumda.

Snapdragon 7s Gen 3 Gücüyle Geliyor: Performans ve Verimlilik Bir Arada

Nothing Phone 3a serisinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3 yonga setinin yer alacağı daha önceki sızıntılarla ortaya çıkmıştı ve bu bilgi de resmi görüntülerle destekleniyor. Performans ve enerji verimliliğini dengeleyen bu yonga seti, her iki modelde de akıcı bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

RAM ve Depolama Seçenekleri: 3a ve 3a Pro Farklı Konfigürasyonlarla Geliyor

Nothing, Nothing Phone 3a modeli için kullanıcılara iki farklı konfigürasyon sunuyor: 8GB RAM + 128GB depolama ve 12GB RAM + 256GB depolama. Nothing Phone 3a Pro modeli ise, daha üst düzey bir deneyim sunmak amacıyla tek bir konfigürasyonla, 12GB RAM + 256GB depolama seçeneğiyle geliyor. Bu farklı konfigürasyonlar, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına ve bütçelere hitap etmeyi amaçlıyor.

Kamera Detayları: Zoom Yetenekleri ve Ön Kamera Farkı

Kamera, Nothing Phone 3a serisinin en çok merak edilen özelliklerinden biri. Her iki model de arka tarafta üçlü kamera kurulumu ile geliyor. Bu kurulumda 50MP ana sensör, 8MP ultra geniş açılı sensör ve 50MP telefoto lens bulunuyor. Ancak, telefoto lensin yetenekleri modeller arasında farklılık gösteriyor.
  • Nothing Phone 3a Pro: 3x optik zoom ve 60x dijital zoom yeteneklerine sahip telefoto lens ile geliyor. Bu sayede, uzaktaki nesneleri kayıpsız bir şekilde yakınlaştırmak mümkün olacak.
  • Nothing Phone 3a: 2x optik zoom ve 30x dijital zoom sunan telefoto lens ile geliyor. Standart model de zoom konusunda iddialı olsa da, Pro modelin daha gelişmiş zoom yetenekleri sunduğu görülüyor.
Ön kamera tarafında da farklılıklar mevcut. Nothing Phone 3a, 32MP ön kamera ile gelirken, Nothing Phone 3a Pro daha gelişmiş 50MP ön kamera sensörüyle selfie tutkunlarını memnun etmeyi hedefliyor. Genel olarak kamera özellikleri büyük ölçüde aynı kalsa da, zoom yetenekleri ve ön kamera sensöründeki farklar, Pro modelin fotoğrafçılık konusunda bir adım öne çıkmasını sağlıyor.

Ortak Özellikler: Ekran, Batarya, Şarj ve Daha Fazlası

Kamera dışında, Nothing Phone 3a serisinin birçok ortak özelliği paylaştığı görülüyor. Her iki modelde de 5000mAh batarya, 6.77 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızına sahip ekran, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4 ve kutudan çıkar çıkmaz Android 15 işletim sistemi bulunacak. Bu ortak özellikler, her iki modelin de temel kullanıcı deneyimi açısından benzer bir seviyede olacağını gösteriyor.

Boyut ve Ağırlık Farklılıkları: Milimetrik Oynama ve Gram Farkı

Boyutlar ve ağırlık konusunda da iki model arasında ufak farklılıklar bulunuyor. Nothing Phone 3a boyutları 163.52mm x 77.5mm x 8.35mm ve ağırlığı 201 gram olarak belirtilirken, Nothing Phone 3a Pro boyutları 163.52mm x 77.5mm x 8.39mm ve ağırlığı 211 gram olarak ölçülmüş. Aradaki farklar milimetrik ve gram cinsinden olsa da, Pro modelin biraz daha kalın ve ağır olduğu söylenebilir.

Hızlı Şarj İddiası: 56 Dakikada Tam Dolum, 19 Dakikada %50 Doluluk

Batarya kapasitesi kadar, şarj hızı da kullanıcılar için önemli bir kriter. Nothing Phone 3a serisi bu konuda da iddialı görünüyor. Sızdırılan bilgilere göre, her iki model de 56 dakikada tam şarj olabiliyor. Ayrıca, sadece 19 dakikada %50 doluluk seviyesine ulaşmak mümkün. Bu değerler, Nothing'in laboratuvar ortamında yaptığı testlere dayanıyor olsa da, gerçek kullanımda da hızlı şarj deneyimi sunması bekleniyor.

Ekran Özellikleri: Panda Glass Koruma, AMOLED ve Yüksek Parlaklık

Ekran tarafında da dikkat çekici detaylar mevcut. Her iki modelin ekranı da Panda Glass ile korunuyor. Esnek AMOLED LTPS panel kullanılan ekranlar, 387 ppi piksel yoğunluğuna ve FHD+ çözünürlüğe sahip. Parlaklık konusunda ise iddialı değerler sunuluyor. Ekranların tepe parlaklığı 3000 nit, dış mekan parlaklığı ise 1300 nit olarak belirtilmiş. Bu yüksek parlaklık değerleri, güneşli havalarda bile ekranın net bir şekilde görülebilmesini sağlayacak.

Fiyat Beklentisi: Nothing Phone 2a Serisi Fiyatlarına Yakın mı Olacak?

Fiyat konusunda henüz resmi bir bilgi bulunmasa da, Nothing Phone 2a'nın lansman fiyatının 349 dolar, Nothing 2a Plus'ın ise 399 dolar olduğu hatırlatılıyor. Nothing'in benzer bir fiyatlandırma stratejisi izlemesi veya fiyatları sadece biraz artırması bekleniyor. Ancak, kesin fiyatlar için 4 Mart lansman etkinliğini beklememiz gerekecek.

Nothing Phone 3a Serisi Merak Uyandırıyor!

Nothing Phone 3a serisi, sızdırılan resmi görüntüleri ve detaylı özellikleriyle teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Şeffaf tasarım, güçlü donanım, gelişmiş kamera özellikleri ve hızlı şarj gibi özellikleriyle dikkat çeken seri, özellikle uygun fiyatlı amiral gemisi arayışında olan kullanıcılar için cazip bir seçenek olabilir. 4 Mart lansman etkinliğini ve resmi fiyatları merakla bekliyoruz. Teknoloji dünyasındaki son gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

helal sana Nothing, yine tasarımda acayiplik yaptın ki beğendim. bu ruhu hiç kaybetme.

Pronun kamera tasarımı ilginç. Kötü mü? Bilemedim. İyi mi? Yine bilemedim.
çok değişik. KÖtü değil bence ama iyi mi bilemiyorum. Çok sıradışı ve göze yabancı geldi. ben bu yüzden beğeniyorum aslında. dikkat çekiyor kafa karıştırıyor. Cesur hareketleri çok severim.

çok değişik. KÖtü değil bence ama iyi mi bilemiyorum. Çok sıradışı ve göze yabancı geldi. ben bu yüzden beğeniyorum aslında. dikkat çekiyor kafa karıştırıyor. Cesur hareketleri çok severim.
Cesur olmalarını bende seviyorum. Zaten adminin bir paylaşımında, telefonlarının 2.5-3 metreden dikkat çekmesi üzerine yoğunlaştıklarını belirtmişler.

Ancak bu kamera yapısına kılıf üretimi yapanlar nasıl karşılık verecek birde o var. Mesela yuvarlak alanı boş bırakarak mı? Alan olursa bence kılıfsız kullanmak daha iyi olacaktır.

Cesur olmalarını bende seviyorum. Zaten adminin bir paylaşımında, telefonlarının 2.5-3 metreden dikkat çekmesi üzerine yoğunlaştıklarını belirtmişler.

Ancak bu kamera yapısına kılıf üretimi yapanlar nasıl karşılık verecek birde o var. Mesela yuvarlak alanı boş bırakarak mı? Alan olursa bence kılıfsız kullanmak daha iyi olacaktır.
Ben NP1 i kılıfsız kullanıyorum. 2a yı da öyle kullanıyordum. Hiç sorun yaşamadım ve bence kılıfsız daha güzel.

Bu kasa yapısı aslında geçmişte xiaomi ve huaweide de kullanıldı. önden çıktı. Xiaomi 14 ultra da böyle.

Eğer bu cihaz 30.000 tl altında olur ise periskop kameralı en ucuz cihaz olacaktır.

Açıkçası pro'nun kamera dizilimini pek beğenmedim, özellikler mükemmel ama bu şekilde sığdırabilmişler belli ki. Umarım NP3'te böyle olmaz.Özellikler ve kamera kalitesi tasarımı unutturacak gibi gözüküyor. Lansmana davet edilirsem yakından görüp, görüşümü tekrar belirtirim.

Ben NP1 i kılıfsız kullanıyorum. 2a yı da öyle kullanıyordum. Hiç sorun yaşamadım ve bence kılıfsız daha güzel.

Bu kasa yapısı aslında geçmişte xiaomi ve huaweide de kullanıldı. önden çıktı. Xiaomi 14 ultra da böyle.

Eğer bu cihaz 30.000 tl altında olur ise periskop kameralı en ucuz cihaz olacaktır.

30.000 altında olursa bir sürü kişiye aldırırım ve süper fiyatlandırma olur.

Geri
Üst Alt