Ben 3a'nın gelmemesine takıldım hocam, Nothing.tr sayfasından 1-2 haftaya gelecek dediler hala ses soluk yok. Ne planlıyorlar merak ediyorum. Tüm dünyada np3 lansmanı yapılırken, biz np3a'yı mı tanıtacağız. Lansman olacak mı olmayacak mı hiçbir bilgi yok. Duruma göre kırgınlığım azalıp artacak

Şimdilik beklemedeyim.
İşlemci konusuna gelecek olursak; Nothing telefonlar için çok gelişmiş işlemcilere ihtiyaç yok, çünkü telefon zaten yorulmuyor. Nothing phone 3'e 8s gen4 koyulacak fakat herhangi bir Samsung cihaza 8 elite 2 koysalar dahi Nothing ondan daha performanslı çalışacak. Nedeni ise bloatware olmaması. Bu yüzden çok işlemciye takılmıyorum. İşlemci konusunda bu işlemciyi seçmesini mantıklı buluyorum Nothing' in. Ayrıca bu işlemcinin bir artasıda şu 5 yıl android güncellemesi (android 21'e kadar alacak demek oluyor) , 7 yıl güvenlik güncelleştirmesi alacak olması. Benim açımdan bu işlemci çok tatmin edici bir seçim olmuş oldu. Nothing hem donmuyor hem de iPhone gibi uzun yıllar güncelleme alıyor olması benim açımdan Android'in iPhone'u gibi görmeme olanak sağlıyor. Bu yüzdende Android kullanıcısından çok iPhone kullanıcılarının Nothing'e geçmesini daha çok istiyorum. Samsung, Xiaomi vs kullanıcıları yıllardır sadece özellik karşılaştırıyor. Bilinçsiz kullanıcılar daha çok. Bu yüzden Nothing' i kullanmadan yorum yapan kişilerin düşünceleri beni çok alakadar etmiyor desem yeridir.Benim için bu işlemci ok. Yapay zeka gelsin ona göre değerlendireceğim