Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone alarm sesinin kendiliğinden kısılması sorunu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Axi

Cihaz
Nothing Phone (1)
Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar.

Ben sıklıkla karşılaşıyorum ama sizin de başınıza geldi mi merak ediyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Nothing Phone 1 sahibiyim. Telefonumun alarm sesini ayarladığım yer ses açma/ses kısma tuşlarının olduğu yer. Tuşlardan birine basınca açılan küçük ekranın altında bulunan " > " tuşuna basarak tüm sesleri (Arama Sesi, Bildirim Sesi, Alarm Sesi vs.) ayarlayabiliyorum. Sorun burada başlıyor, alarm ses seviyesi sürekli kısılıyor ve sabahları işe geç kalıyorum. Çocuğumda telefonu eline aldığında birkaç kere farkettim ekran kilitli olduğunda bile tüm seslerin yüksekliğini azaltılabiliyor. Muhtemelen orda yanlışlıkla dokunma ve çocuğun kurcalamasıyla ses yüksekliği kısılıyor. Sizin de başınıza geldi mi, çözümün yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ne yapabiliriz? Hiç değilse alarm ses seviyesi yükseltme ayarı alarm menüsünün içine taşınsa.

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. Hayırlı forumlar.

Çözüm
Merhaba @Dr. Android ,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Dediğiniz ayarı yaptım ancak neyi değiştirdi bilmiyorum. Alarm ses yüksekliğinin kazara dokunarak ya da telefon kilitliyken değiştirilmemesini sağlayacak bir değişiklik yapmadı. Belki bir ayarı vardır onu bulabilirim diye tüm geliştirici seçeneklerinin tamamını değiştirerek baktım yok. Olmuyor, halen kilit ekranındayken bütün sesleri kısabiliyorum.

Merhabalar @Axi şu anlık tek çözüm; aşağıdaki uygulamayı kullanarak alarm sesini kilitlemeniz. Haricinde bir yöntem bulunmamaktadır.

Benim de ana sayfaya gelmiyor bazen navigasyon tuşları çalışmıyor imkanım olsa degistirirdim telefonu
Güncellemeler sonrası fabrika ayarı yani sıfırlama yapmamakta sistemde problemler yaratabiliyor.

- Bizzat deneyimlediğim bir olay, çok kez de başıma geldi. Baska marka cihazlar da güncelleme sonrası problemler yaşıyordum, fabrika ayarına alıyordum ve düzeliyordu. Öneririm.

- Ekran koruyucular da kısmen yapabilir.

Geri
Üst Alt