Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Animasyonları kapatınca oluşan bug

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhabalar, nothing Phone 2 cihazımda animasyonları kapatınca kilit ekranına geçerken panelde kırpma oluşuyor. Bu sorun uzun zamandır var güncelle geldiği halde sorun çözülemedi. Bunu yeni güncellemeler ile düzeltmeleri için sesimi nasıl duyulabilirim.

Merhabalar, nothing Phone 2 cihazımda animasyonları kapatınca kilit ekranına geçerken panelde kırpma oluşuyor. Bu sorun uzun zamandır var güncelle geldiği halde sorun çözülemedi. Bunu yeni güncellemeler ile düzeltmeleri için sesimi nasıl duyulabilirim.

Farklı bir duvar kağıdı ile dener misiniz? İlk aldığımda bende aynı sorunu dile getirmiştim, farklı duvar kağıdı deneyince sorun düzelmişti.

Şimdi kontrol ettim bende de benzer sorun oluyor. Nothing tarafına ilettim, gelen dönüş sonucunda sizi bilgilendireceğim.

İlginize çok teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim 24 saat içerisinde döneceklerini ilettiler

1000018999.png

Son düzenleme:
Merhabalar @Dr. Android üzücü , böyle ufak bir bugu nasıl anlayamıyorlar ve kapatamıyorlar anlamış değilim. Çözümü tek bir animasyonu açarak buldum, böyle kullanıyorum.
Müşteri hizmetlerindeki kişi büyük ihtimalle hazır metni yapıştırıyor, bilgisi tam olmadığı için basit cevaplar vererek çözüm bulduğunu düşünüyor sanırım. Klasik müşteri hizmetleri, şaşırmadım açıkçası. Çözümü bulmanıza sevindim fakat Nothing müşteri hizmetleri adına üzüldüm.

Müşteri hizmetlerindeki kişi büyük ihtimalle hazır metni yapıştırıyor, bilgisi tam olmadığı için basit cevaplar vererek çözüm bulduğunu düşünüyor sanırım. Klasik müşteri hizmetleri, şaşırmadım açıkçası. Çözümü bulmanıza sevindim fakat Nothing müşteri hizmetleri adına üzüldüm.
İlginize teşekkür ederim 😊

Geri
Üst Alt