Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone ATM'lerdeki QR Kodu Okumuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Erkin
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing phone 1 cihazım var. Birkaç banka atm'sinde QR kodla para çekmek istedim ama okumuyor. Odaklanma problemi var galiba. Başka yerlerdeki (cafelerdeki QR kodlar vs) kodları okuyor. Benzer sorunu yaşayan var mı

Nothing phone 1 cihazım var. Birkaç banka atm'sinde QR kodla para çekmek istedim ama okumuyor. Odaklanma problemi var galiba. Başka yerlerdeki (cafelerdeki QR kodlar vs) kodları okuyor. Benzer sorunu yaşayan var mı

Merhaba, sorunun telefondan kaynaklı değil de bankamatik ekranlarının parlaklığının kısıklığından ve kirliliğinden olduğunu düşünmekteyim.Birde üzerine güneş vuruyorsa okuması imkansız hale geliyor.Geçen bende mevcut sorunu yaşadım,benden sonra iphone kullanıcısı birisi vardı o da çekemedi.Daha yeni veya üstü kapalı bankamatiklerde denerseniz sorunsuzca para çekebilirsiniz.

Hocam başka bankalardaki atmlerde de deniyorum sürekli fakat olmuyor bir türlü

Sanırım bu arkadaşta benim zamanında np1 i ana telefonum olarak kullanırken yaşadığım sorunu yaşıyor. (Benim de iş uugulamasında kamera focuslamıyordu hiç bir güncelleme ile de düzeltmediler nothing desteğe bile yazmıştım zamanında)

valla bende de np1 var ve inanılmaz hızlı tariyor. qr kodunu en köşeden alması bile yetiyor.

bu arada qr kodunu kamera uygulamaından değilde yukarıdan indirince çıkan yerden okutuyorum ben. kamera uygulamasında qr kodu okuma yok benim bildiğim.

valla bende de np1 var ve inanılmaz hızlı tariyor. qr kodunu en köşeden alması bile yetiyor.

bu arada qr kodunu kamera uygulamaından değilde yukarıdan indirince çıkan yerden okutuyorum ben. kamera uygulamasında qr kodu okuma yok benim bildiğim.
İşte maalesef bazı uygulamalar optimize değil veya yazılımsal olarak nothing cihazının iki kamerası var ya diğer kamerayı açıyor bazı uygulamalarda ana kamerayı açmıyor. Garip bi sorun var. Benim de iş uygulaması vardı koçtaşda. Barkod okutmam gerekiyor ama focuslamıyordu hiç bir şekilde barkodu.

Aynı sorun bende de var. QR kodların kalitesiz veya kirli olması ile alakası yok. Nothing kamera uygulaması gayet güzel okuyor ancak 3. parti uygulamalarda (örneğin İzmirim Kart) okuması epey güç. Önce elimi odaklatıp sonra QR kodu odaklatmaya çalışıyorum, sorun hala çözülmüş değil :D

Geri
Üst Alt