- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Hayır, Nothing Phone'un kendi kripto para birimi bulunmamaktadır. Ancak Nothing, Polygon (MATIC) ile iş birliği yaparak NFT'ler (Black Dot) çıkarmış ve Web3 dünyasına adım atmıştır. Bu NFT'ler, Nothing topluluğuna özel avantajlar sunmaktadır.
Nothing Phone (1), kripto para birimleri ve NFT'ler gibi Web3 teknolojilerini destekleyen bir işletim sistemiyle gelmektedir. Bu sayede kullanıcılar, telefonları üzerinden kripto para cüzdanlarına erişebilir, NFT'leri görüntüleyebilir ve Web3 uygulamalarını kullanabilirler.
Nothing Phone'un kendi kripto para birimi olmasa da, Web3 entegrasyonu sayesinde kripto para ekosistemine katkıda bulunduğunu söyleyebiliriz.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki makalelere göz atabilirsiniz:
nothingforum.com
nothingforum.com
Nothing Phone (1), kripto para birimleri ve NFT'ler gibi Web3 teknolojilerini destekleyen bir işletim sistemiyle gelmektedir. Bu sayede kullanıcılar, telefonları üzerinden kripto para cüzdanlarına erişebilir, NFT'leri görüntüleyebilir ve Web3 uygulamalarını kullanabilirler.
Nothing Phone'un kendi kripto para birimi olmasa da, Web3 entegrasyonu sayesinde kripto para ekosistemine katkıda bulunduğunu söyleyebiliriz.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki makalelere göz atabilirsiniz:
Nothing Community Dots nedir?
Nothing Community Dots, Nothing markasının topluluğuna özel olarak çıkardığı NFT koleksiyonudur. Bu NFT'ler, Polygon blok zinciri üzerinde yer alır ve sahiplerine çeşitli avantajlar sunar. Farklı Dot Türleri: Red Dot: Nothing Phone (1) satın alan kullanıcılara airdrop ile verilen NFT'dir...
Polygon ve Nothing Phone, Web3 Evrenini Genişletmek İçin Güçlerini Birleştiriyor.
Solana'nın Saga akıllı telefonuyla kripto para dünyasında yarattığı heyecan henüz dinmemişken, Polygon (MATIC) da benzer bir adım atarak Nothing Phone ile iş birliğine gitti. Bu iş birliği, Nothing Phone kullanıcılarını Web3 dünyasının kapılarını aralayacak. Polygon, Solana'nın aksine kendi...