- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing Phone Diag Diag kodu, Android cihazlarda test moduna veya donanım tanılama moduna erişmek için kullanılan bir koddur. Bu mod, cihazınızın donanım ve yazılım bileşenlerini test etmenize ve potansiyel sorunları teşhis etmenize olanak tanır.
Diag kodu ile şunları yapabilirsiniz:
Nothing Phone'da diag kodunun şu an için çalışmadığı bilgisi kullanıcı forumlarında paylaşılıyor. Bu kod, Nothing Phone 1.0 işletim sisteminde kullanılabilirken, 2.0 ve üzeri işletim sistemlerinde devre dışı bırakılmış gibi görünüyor.
Nothing Phone'unuzda diag kodunu kullanmak istiyorsanız, öncelikle cihazınızın hangi işletim sistemine sahip olduğunu kontrol etmeniz ve ardından internete arama yaparak cihazınıza özel talimatlar bulmanız gerekir.
Diag kodunu kullanırken dikkatli olun ve cihazınıza zarar verme riskini göze almadan önce alternatif çözümler aramayı unutmayın.
Nothing Phone Diag modu açma kodu:
Diag kodu ile şunları yapabilirsiniz:
- Donanım bileşenlerini test edin: Kamera, hoparlör, mikrofon, sensörler ve diğer donanım bileşenlerinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
- Yazılım bileşenlerini test edin: İşletim sisteminin, uygulamaların ve diğer yazılımların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
- Cihazınızın bilgilerini inceleyin: Seri numarası, üretim tarihi, pil bilgileri ve diğer cihaz bilgilerini görüntüleyin.
- Gelişmiş ayarlara erişin: Fabrika ayarlarına sıfırlama, hata ayıklama modunu etkinleştirme ve diğer gelişmiş ayarlara erişin.
- Nothing Phone Diag kodunu kullanmadan önce cihazınızın kullanım kılavuzunu okuyun.
- Nothing Phone Diag moduna girerken dikkatli olun, yanlış bir şey yaparsanız cihazınıza zarar verebilirsiniz.
- Nothing Phone Diag moduna girdikten sonra, cihazınızın normal moduna dönmek için yeniden başlatmanız gerekir.
- Nothing Phone Diag modu, yalnızca deneyimli kullanıcılar tarafından kullanılmalıdır. Cihazınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, yetkili bir servise danışmanız önerilir.
Nothing Phone'da diag kodunun şu an için çalışmadığı bilgisi kullanıcı forumlarında paylaşılıyor. Bu kod, Nothing Phone 1.0 işletim sisteminde kullanılabilirken, 2.0 ve üzeri işletim sistemlerinde devre dışı bırakılmış gibi görünüyor.
Nothing Phone'unuzda diag kodunu kullanmak istiyorsanız, öncelikle cihazınızın hangi işletim sistemine sahip olduğunu kontrol etmeniz ve ardından internete arama yaparak cihazınıza özel talimatlar bulmanız gerekir.
Diag kodunu kullanırken dikkatli olun ve cihazınıza zarar verme riskini göze almadan önce alternatif çözümler aramayı unutmayın.
Nothing Phone Diag modu açma kodu:
Kod:
##3424##