- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Forumdaki kayıtlı kullanıcımız @okan 'ın Nothing Phone (1) cihazının kamerası bulanık çektiği için Evofone yetkili servisine gönderdiği cihazının yerine yenisi gönderildi fakat kullanıcını gönderdiği cihaz 256 GB iken yerine gelen cihaz 128 GB olarak çıktı.
nothingforum.com
Bunun üzerine tekrar Evofone ile iletişime geçen kullanıcıya özür dilenerek yeni cihaz kargolandı. 28.01.2025 Tarihinde gelen cihazın kutusunun açma bandı tutkal ile yapıştırılmış ve ekran jelatini yamuk yapıştırılmış şekilde eline ulaştı. Kutuyu bandından açamadığı için yırtmak zorunda kalan kullanıcı ekran koruyucusu önemli değil derken ikinci şok ile karşılaştığını dile getirdi. İçerisinden çıkan sim kart çıkartma aparatı Nothing'e ait değil, ayrıca içerisinde de iki tane garanti belgesi kağıdı çıktı.
Kısaca 0 (sıfır) diye gönderilen cihazın ne durumda olduğu belli değil. Kullanıcı bu durum karşısındaki mağduriyetinden dolayı tepkili.
Sonuç: Evofone karışıklık olduğunu dile getirerek, müşteriden özür diledi ve sıfır cihaz gönderdi.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nothing Phone kamerası bulanık çektiği için servise gönderdim
Nothing Phone 1 kamerası bulanık çekiyor, araştırmalar sonucunda bunun bir fabrikasyon hatası olduğunu öğrendim. Evofone ile iletişime geçtim çok güzel ilgilendiler, çok basit ve hızlı bir şekilde anlaşmalı oldukları kargo şirketinden kargoladım. (Bana dönüş yaptıklarında konuyu güncellerim)...
Bunun üzerine tekrar Evofone ile iletişime geçen kullanıcıya özür dilenerek yeni cihaz kargolandı. 28.01.2025 Tarihinde gelen cihazın kutusunun açma bandı tutkal ile yapıştırılmış ve ekran jelatini yamuk yapıştırılmış şekilde eline ulaştı. Kutuyu bandından açamadığı için yırtmak zorunda kalan kullanıcı ekran koruyucusu önemli değil derken ikinci şok ile karşılaştığını dile getirdi. İçerisinden çıkan sim kart çıkartma aparatı Nothing'e ait değil, ayrıca içerisinde de iki tane garanti belgesi kağıdı çıktı.
Kısaca 0 (sıfır) diye gönderilen cihazın ne durumda olduğu belli değil. Kullanıcı bu durum karşısındaki mağduriyetinden dolayı tepkili.
Sonuç: Evofone karışıklık olduğunu dile getirerek, müşteriden özür diledi ve sıfır cihaz gönderdi.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme: