Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Google Arama uygulaması ses kaydı uyarısı

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Oğuzhan DEMİR
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Google Phone harici(son güncelleme sonrası görüşme kaydı duyulmayacak seviyede+uyarı çok sinir bozucu)rootsuz kullanabileceğimiz sorunsuz telefon görüşmesi kaydı yapabilen uygulama tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Google Phone harici(son güncelleme sonrası görüşme kaydı duyulmayacak seviyede+uyarı çok sinir bozucu)rootsuz kullanabileceğimiz sorunsuz telefon görüşmesi kaydı yapabilen uygulama tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Bildiğim kadarıyla ses kaydı yapabilen başka uygulama yok. Yinede araştıracağım ben arıyorum alternatif uygulama

Bildiğim kadarıyla ses kaydı yapabilen başka uygulama yok. Yinede araştıracağım ben arıyorum alternatif uygulama

Bir sürü uygulamalar öneriyorlar ama %100 başarılı olan bir çözüm ne yazık ki yok. (%100 çözüm için root gerekiyor) Bende bu durumdan rahatsızım bu yüzden şu yönteme geçiş yaptım. Ana ekranıma ses kaydetme widgeti ekledim. Kaydetmek istediğim bir arama olduğunda ana ekrandaki ses kaydetme widgetine tıklayarak uyarısız kayıt işlemini gerçekleştirebiliyorum. Dilerseniz sizde bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Geri
Üst Alt