Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Mobil veride uygulamalar açılmıyor

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Burak
Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Nothing Ear (Stick)
X (Twitter)
diveblack
Instagram
dive.black
Merhaba, Nothing Phone 1 telefonumda bazı uygulamalara giriş yapamamaktayım. Hücresel veri kullanırken bazı uygulamalar sürekli loading ekranında kalıyor. Şuana kadar tespit ettiklerim koçtaş , obilet , işim gereği kullandığım miss ve gücümüz sensin uygulamaları maalesef ki açılmıyor. Önbellek temizledim vs. Ama çözülmüş değil. Aynı şekil twitter uygulamasında da görseller videolar yüklenmiyor. Sanki veri tasarrufu yapmışım da uygulamalara giriş yapamıyormuşum gibi. Ama hiç bir şekilde tasarruf modu vs aktif değil.

Screenshot_20241210-181046.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Çok şükür ki çözüldü. Yabancı kaynaklarda bi kaç araştırma yaptıktan sonra Servis sağlayıcıların benim turk telekom otomatik atadığı APN'lerden (Erişim Noktası) dolayı kaynaklanıyormuş. Kendim apnleri kaldırıp turk telekomun apnsini manuel olarak ekledim. Ve sorunum çözüldü çok şükür 😂
Yok aldığım ilk günler yapmadı son zamanlarda yapmaya başladı. Bu akşam fabrika ayarlarına dönücez mecbur. Umarım çözülür. Yoksa büyük ihtimal nothing kullanmaktan vazgeçicem. İşimi oldukça aksatıyor

Tahmin edebiliyorum, umarım çözülür. Yarın Nothing Phone 1'e Nothing OS 3.0 Beta gelmesi bekleniyor, düzelirse direk Nothing OS 3.0'a geçiş yaparsınız.

Tahmin edebiliyorum, umarım çözülür. Yarın Nothing Phone 1'e Nothing OS 3.0 Beta gelmesi bekleniyor, düzelirse direk Nothing OS 3.0'a geçiş yaparsınız.
Yarın beta güncellemesini yaparım bugün sıfırlamaktansa. Eğer güncellemeden sonra da düzelmez ise o zaman fabrika ayarları mecbur

Telefon yazılım versiyonu kaç? 3.0 Betayı bekleyin bi bakalım o da eli kulağında.

Çok şükür ki çözüldü. Yabancı kaynaklarda bi kaç araştırma yaptıktan sonra Servis sağlayıcıların benim turk telekom otomatik atadığı APN'lerden (Erişim Noktası) dolayı kaynaklanıyormuş. Kendim apnleri kaldırıp turk telekomun apnsini manuel olarak ekledim. Ve sorunum çözüldü çok şükür 😂

Çözüm
Bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim, çok sevindim çözmenize. 🙏 Hat kaynaklı olduğu belliydi ama, apn den olduğunu tahmin etmedim, diyorum kendi kendime acaba aile filtresi falan mı var hatta.

Aramıza tekrar hoş geldiniz.

Ayarlar-Ağ ve internet-SIM'ler-Turkcell-Erişim noktası adları--TURKCELL INTERNET (sağ üst köşede varsayılanı sıfırla seçeeneği var, sıfırlayıp öyle deneyin olmazsa, Erişim noktası düzenleyin.Aşağıdaki gibi olması lazım.

Turkcell için Apn ayarları aşağıdaki gibidir.Şifre: gprs

photo_5805496578519796758_y.jpg
photo_5805496578519796759_y.jpg

Geri
Üst Alt