Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone USB bağlanma sorunu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (2a)
Arkadaşlar son güncellemeden sonra telefon bilgisayara bağlanmıyordu ayarlar kısmının arama bölgesine usb yazmanız yeterli, daha sonra orada veri aktarımı kutucugunu işaretlerseniz kablo ile bağlanayırsunuz.

Çözüm
öncelikle teşekkürler, fakat ayarlar kısmına usb yazdım ama çıkmadı
Ayarlara gelip usb yazin, ilk sirada usb yi kontrol eden diye bir madde var. (Aslinda digerleri de ayni kapıya çıkıyor) usb tercihleri mesela oraya tıklayınız. Usb yi şunun için kullan diye bir alt baslik var onu veri aktirimi olarak isaretleyin ve geriye ok tusuyla dönün bunu yapmazsaniz ayar eskiye dönüp bir daha ki sefere gene boş gözükür

Ayarlara gelip usb yazin, ilk sirada usb yi kontrol eden diye bir madde var. (Aslinda digerleri de ayni kapıya çıkıyor) usb tercihleri mesela oraya tıklayınız. Usb yi şunun için kullan diye bir alt baslik var onu veri aktirimi olarak isaretleyin ve geriye ok tusuyla dönün bunu yapmazsaniz ayar eskiye dönüp bir daha ki sefere gene boş gözükür

Çözüm
Geri
Üst Alt