Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Uygulama Simgelerini Gizleme

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone 1'in şık ve minimalist tasarımını daha da vurgulamak, ana ekranınızı sadeleştirmek veya bazı uygulamaları gözlerden uzak tutmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, Nothing OS size uygulama simgelerini gizleme özelliği sunuyor! Bu kılavuzda, Nothing Phone uygulama simgelerini nasıl gizleyeceğinizi adım adım iki farklı yöntemle anlatacağız.

Neden Uygulama Simgelerini Gizlemelisiniz?
  • Ana Ekranı Sadeleştirme: Daha temiz ve düzenli bir ana ekran görünümü elde edebilirsiniz.
  • Gizliliği Artırma: Bazı uygulamaları ana ekranda görünmesini engelleyerek gizliliğinizi bir nebze artırabilirsiniz.
  • Odaklanmayı İyileştirme: Dikkat dağıtıcı unsurları azaltarak daha odaklı bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.
Yöntem : Uygulama Çekmecesi Üzerinden Gizleme

Bu yöntem, uygulama çekmecesi üzerinden gizli simgeler sayfasına erişerek simgeleri gizlemenizi sağlar.

Adım 1: Uygulama Çekmecesini Açın

• Nothing Phone 1 ana ekranınızda parmağınızı yukarı kaydırarak uygulama çekmecesini açın.
Adım 2: Gizli Simgeler Sayfasına Erişin

• Uygulama çekmecesi açıldıktan sonra, parmağınızı sağa kaydırarak gizli simgeler sayfasına geçin. Bu sayfa genellikle uygulama çekmecesinin en solunda bulunur. Eğer daha önce gizli simgeler kullanmadıysanız, bu sayfa boş olabilir.
Adım 3: Düzenle Seçeneğine Tıklayın

• Gizli simgeler sayfasında, genellikle ekranın alt kısmında veya üst köşesinde bulunan "Düzenle" seçeneğine tıklayın. Bu seçenek farklı simgelerle de temsil edilebilir (örneğin kalem simgesi).
Adım 4: Gizlemek İstediğiniz Simgeleri Seçin

• "Düzenle" seçeneğine tıkladıktan sonra, uygulama çekmecenizdeki tüm uygulamaların simgeleri görünecektir. Gizlemek istediğiniz uygulama simgelerine tıklayarak seçin. Seçtiğiniz simgeler genellikle farklı bir renkle veya işaretle belirtilir.
Adım 5: Değişiklikleri Kaydedin

• Gizlemek istediğiniz tüm simgeleri seçtikten sonra, genellikle ekranın üst kısmında veya alt köşesinde bulunan "Bitti", "Kaydet" veya onay işareti gibi bir seçeneğe tıklayarak değişiklikleri kaydedin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt