Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Whatsapp görüntülü konuşma sırasında kasma sorunu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Nothing phone 1 telefona sahibim. Alalı 1 ay oldu. Normal kamerasında herhangi bir problem yok. Fakat whatsapp görüntülü konuşma sırasında çok kasıyor. Biraz internetten baktım ama herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ek olarak whatsapp' ın normal fotoğraf video çektiğimiz kamerasında da herhangi bir problem yok.

WhatsApp ayarlarında ekteki aramalar için daha az veri kullan aktif durumda mıdır.

1000016950.png

Son düzenleme:
@Yeni müşteri şu çözümüde dener misiniz?

Nothing phone 1 telefona sahibim. Alalı 1 ay oldu. Normal kamerasında herhangi bir problem yok. Fakat whatsapp görüntülü konuşma sırasında çok kasıyor. Biraz internetten baktım ama herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ek olarak whatsapp' ın normal fotoğraf video çektiğimiz kamerasında da herhangi bir problem yok.
Merhabalar bende de aynı sorun var, çözüm bulabildiniz mi acaba ya da düzeldi mi sorununuz. Nothing os 3.0 yüklü bende şuan da. Dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar bende de aynı sorun var, çözüm bulabildiniz mi acaba ya da düzeldi mi sorununuz. Nothing os 3.0 yüklü bende şuan da. Dönüş yaparsanız çok sevinirim.

yukarıdaki işlemi uyguladınız mı acaba?

bende np1 var ve wp aramalarında sıfır lag var.

Geri
Üst Alt