Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone'a Dolby Atmos Özelliği Ekleme

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Mobil cihazlarda ses deneyimini iyileştirmek için geliştirilen uygulamalardan biri olan Dolby Atmos Lite, özellikle Dolby Atmos desteği bulunmayan Android telefon kullanıcıları için büyük bir fırsat sunuyor. Bu uygulama, kullanıcıların ses kalitesini artırarak daha etkileyici bir dinleme deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Uygulamanın APK dosyası, kullanıcıların kolayca erişebilmesi için videonun açıklama kısmında paylaşılmaktadır.

Uygulamanın Özellikleri​

Dolby Atmos Lite, kullanıcılara dinamik bas, bas postu ve sanallaştırıcı ayarlarını özelleştirme imkanı sunar. Bu özellikler, özellikle kablolu kulaklıklarla kullanıldığında ses kalitesini artırarak daha zengin bir deneyim sağlar. Uygulamanın temel amacı, Dolby Atmos teknolojisinin sunduğu ses kalitesini benzer bir şekilde mobil cihazlarda sunmaktır. Kullanıcılar, uygulamayı açtıklarında sesin daha berrak ve detaylı hale geldiğini fark edebilirler.

1733490393277.png

Ses Kalitesi Üzerindeki Etkisi​

Uygulamanın etkisini anlamak için yapılan testlerde, aynı müziğin Dolby Atmos Lite açık ve kapalı durumları karşılaştırılmıştır. Uygulama açıkken sesin daha net ve detaylı olduğu gözlemlenmiştir. Ancak, bu farkı deneyimlemek için kullanıcıların kendilerinin de dinleyip değerlendirmesi önerilmektedir. Bu tür karşılaştırmalar, uygulamanın gerçek potansiyelini anlamak açısından oldukça değerlidir.

Kurulum Süreci ve Boyutu​

Dolby Atmos Lite uygulaması, sadece 1.18 MB boyutundadır ve bu da onu hafif bir uygulama haline getirir. Kullanıcılar, APK dosyasını indirip kurulum işlemini kolayca gerçekleştirebilirler. Videoda, Xiaomi telefonlarda güvenlik taramasından sorunsuz geçtiği ve herhangi bir sorun teşkil etmediği belirtilmektedir. Kurulum süreci adım adım ekran görüntüleriyle gösterilerek kullanıcıların uygulamayı rahatlıkla yüklemeleri sağlanmaktadır.

Uygulama İndirme bağlantısı: https://dosya.co/08edjgcnq95j/Dolby_Atmos_Lite.apk.html

Uygulamayı kurarken zararlı yazılım uyarısı alıyorsunuz.Yinede yükle seçeneğini seçerseniz uygulama yükleniyor.

Virustotal ile .apk'yı tarattım, sonucu: https://www.virustotal.com/gui/file/e8c2ef29be428ec6072c5b86a2752cc332a79bdd3b2f2d2bb742ae6be1317c43
Çıkan "Android.Riskware.TestKey.rA" güvenlik uyarısı ile ilgili biraz araştırma yaptım, araştırma sonucunda reddit'te bulunan makale üzerinden ve sonuçta bir sorun teşkil etmeyeceğine "inanarak" kendi telefonumada kurdum, ekran görüntüsü kendi telefonumdan alınmıştır.

UYARI: Uygulamayı yükledikten sonra oluşabilecek sorunlardan şahsım ve nothingforum.com sorumlu değildir, yukarıdaki uyarıları dikkate alarak işlem uygulayınız.

Kullanıcı Deneyimi ve Sonuç​

Sonuç olarak, Dolby Atmos Lite uygulaması, Android telefon kullanıcıları için ses kalitesini artırma konusunda etkili bir çözüm sunmaktadır. Uygulamanın kurulumu son derece basit olup, kullanıcılar denemek istediklerinde herhangi bir riskle karşılaşmadan bu deneyimi yaşayabilirler. Video sonunda izleyicilere uygulamayı indirip denemeleri teşvik edilmekte; eğer beğenmezlerse kolayca silebilecekleri hatırlatılmaktadır.Dolby Atmos Lite ile mobil cihazlarda daha zengin ve etkileyici bir ses deneyimi yaşamak mümkündür. Uygulamanın sunduğu özellikler sayesinde kullanıcılar, müzik dinleme, film izleme veya oyun oynama gibi aktivitelerinde daha kaliteli bir ses deneyimi elde edebilirler. Böylece, Dolby Atmos teknolojisinin avantajlarından faydalanmak isteyen kullanıcılar için bu uygulama önemli bir alternatif sunmaktadır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt