- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Cihazlar arası servisler hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki makaleye göz atabilirsiniz.
nothingforum.com
Cihazlar arası servisler özelliğini ne amaçla kullanabilirim diyorsanız, aşağıdaki makaleye göz atabilirsiniz.
nothingforum.com
Şimdi gelelim Cihazlar arası servisler özelliğinin nasıl aktif edildiğine;
Nothing telefonunuzda Cross Device Services (Cihazlar arası servisler) özelliği kullanılabilir olduğunda, ayarlarınızdan bu özellik hakkında bilgi alabileceğiniz bir bildirim görebilirsiniz. Cihazınızın bu özelliği destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için Ayarlar > Google > Tüm hizmetler > Bağlı cihazlar ve paylaşım > Cihazlar arası servisler bölümüne gidebilirsiniz.
Android Cihazlar Arası Servisler özelliği nedir?
Cross Device Services (Cihazlar Arası Hizmetler), Google tarafından geliştirilen bir özellikler bütünüdür. Temel amacı, Android işletim sistemini kullanan cihazlar ile ChromeOS işletim sistemini kullanan cihazların (örneğin, Chromebook'lar) birbirleriyle daha sorunsuz ve entegre bir şekilde...
Cihazlar arası servisler özelliğini ne amaçla kullanabilirim diyorsanız, aşağıdaki makaleye göz atabilirsiniz.
Nothing Telefonlar "Cihazlar arası servisler" özelliğine kavuştu.
Nothing Telefonlar Android Cihazlar Arası Servisler Kavuştu Android ekosistemi, cihazlar arası etkileşimi artırma yolunda önemli bir adım daha attı. Google'ın Cross Device Services (Cihazlar Arası Hizmetler) özelliği, artık Nothing telefonlarda da kullanılabiliyor. Bu özellik sayesinde, Nothing...
Şimdi gelelim Cihazlar arası servisler özelliğinin nasıl aktif edildiğine;
Nothing telefonunuzda Cross Device Services (Cihazlar arası servisler) özelliği kullanılabilir olduğunda, ayarlarınızdan bu özellik hakkında bilgi alabileceğiniz bir bildirim görebilirsiniz. Cihazınızın bu özelliği destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için Ayarlar > Google > Tüm hizmetler > Bağlı cihazlar ve paylaşım > Cihazlar arası servisler bölümüne gidebilirsiniz.