- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing Phone kullanıcıları, Huawei Sağlık uygulamasında akıllı saatlerinden bildirim alamama sorunuyla karşılaşabiliyorlar. Bu durum, kullanıcıların önemli sağlık verilerini ve bildirimlerini kaçırmalarına neden olabiliyor. Neyse ki, bu sorunun basit bir çözümü var. İşte adım adım çözüm rehberi:
Sorunun Kaynağı
Nothing Phone'un Android tabanlı işletim sistemi, bazı uygulamaların arka planda çalışmasını kısıtlayabiliyor. Bu durum, Huawei Sağlık uygulamasının bildirimleri zamanında ve eksiksiz olarak alamamasına neden olabiliyor.
Çözüm Adımları
Nothing Phone'da Huawei Sağlık bildirimleri alamama sorunu, basit bir ayar değişikliğiyle kolayca çözülebilir. Yukarıdaki adımları takip ederek bildirimleri tekrar aktif hale getirebilir ve akıllı saatinizden gelen önemli sağlık verilerini kaçırmazsınız. Eğer sorun devam ederse, Nothing Phone veya Huawei destek ekiplerinden yardım almayı düşünebilirsiniz.
Sorunun Kaynağı
Nothing Phone'un Android tabanlı işletim sistemi, bazı uygulamaların arka planda çalışmasını kısıtlayabiliyor. Bu durum, Huawei Sağlık uygulamasının bildirimleri zamanında ve eksiksiz olarak alamamasına neden olabiliyor.
Çözüm Adımları
- Ayarlar Uygulamasını Açın: Nothing Phone'unuzun ana ekranından veya uygulama çekmecesinden Ayarlar uygulamasını bulun ve açın.
- Uygulamalar Bölümüne Girin: Ayarlar menüsünde "Uygulamalar" veya "Uygulamalar ve bildirimler" gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu bölüme girin.
- Huawei Sağlık Uygulamasını Bulun: Yüklü uygulamalar listesinde Huawei Sağlık uygulamasını bulun ve üzerine dokunun.
- Kısıtlamaları Kaldırın: Uygulama bilgileri sayfasında "Pil" veya "Pil kullanımı" gibi bir seçenek olacaktır. Bu seçeneğe girin ve "Arka planda çalışmaya izin ver" veya benzeri bir seçeneği etkinleştirin. Ayrıca "Bildirimler" bölümüne girerek bildirimlerin açık olduğundan ve öncelikli olarak ayarlandığından emin olun.
- Cihazı Yeniden Başlatın: Değişikliklerin etkili olması için Nothing Phone'unuzu yeniden başlatın.
- Güncellemeleri Kontrol Edin: Hem Nothing Phone'unuzun işletim sisteminin hem de Huawei Sağlık uygulamasının güncel olduğundan emin olun. Güncellemeler, sorunları çözebilir ve performansı artırabilir.
- Bluetooth Bağlantısını Kontrol Edin: Huawei Sağlık uygulamasının akıllı saatinizle Bluetooth üzerinden düzgün bir şekilde eşleştiğinden emin olun.
- Diğer Uygulamalarla Çakışma: Başka bir sağlık veya fitness uygulaması kullanıyorsanız, bu uygulamanın Huawei Sağlık ile çakışıp çakışmadığını kontrol edin. Gerekirse diğer uygulamayı devre dışı bırakmayı deneyin.
Nothing Phone'da Huawei Sağlık bildirimleri alamama sorunu, basit bir ayar değişikliğiyle kolayca çözülebilir. Yukarıdaki adımları takip ederek bildirimleri tekrar aktif hale getirebilir ve akıllı saatinizden gelen önemli sağlık verilerini kaçırmazsınız. Eğer sorun devam ederse, Nothing Phone veya Huawei destek ekiplerinden yardım almayı düşünebilirsiniz.