Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone'da Turkcell APN (Erişim Noktası Adı) Ayarları Kılavuzu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Bu kılavuz, Nothing Phone cihazınızda mobil internet bağlantınızın (APN) düzgün çalışması için Turkcell ayarlarını elle yapılandırmanıza yardımcı olur.

Adım 1: Ayarlar Menüsüne Erişme

• Cihazınızın ana ekranından Ayarlar uygulamasına gidin.
  • Ağ ve internet seçeneğine dokunun.
  • SIM'ler veya kullanmakta olduğunuz SIM kart adına (genellikle Turkcell) dokunun.
  • Açılan menüde Erişim noktası adları (veya İngilizce Access Point Names) seçeneğini bulun ve dokunun.

Adım 2: Yeni APN Oluşturma veya Düzenleme

Erişim noktası adları ekranında, genellikle varsayılan bir "TURKCELL INTERNET" ayarı görürsünüz. İsterseniz bunu düzenleyebilir veya yeni bir APN oluşturabilirsiniz.
  • Sağ üst köşedeki Üç nokta (⋮) simgesine veya + (Artı) simgesine dokunarak Yeni APN oluşturma seçeneğini seçin.
    • (Eğer mevcut "TURKCELL INTERNET" ayarını düzenleyecekseniz, üzerine dokunmanız yeterlidir.)

Adım 3: APN Bilgilerini Girme

photo_5805496578519796758_y.jpg
photo_5805496578519796759_y.jpg

Adım 4: Ayarları Kaydetme ve Etkinleştirme

• Tüm bilgileri girdikten sonra, sağ üst köşedeki Üç nokta (⋮) simgesine dokunun ve Kaydet seçeneğini seçin.
  • Kaydettiğiniz yeni APN ayarının yanındaki seçim düğmesine (yuvarlak) dokunarak bu ayarı etkinleştirin.
  • Ayarlar menüsünden tamamen çıkın ve Mobil Veri bağlantınızı kapatıp açarak ayarların uygulanmasını sağlayın.
Artık Nothing Phone cihazınızda Turkcell mobil internetinizi kullanabilmeniz gerekir.

Geri
Üst Alt