- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Bu kılavuz, Nothing Phone cihazınızda mobil internet bağlantınızın (APN) düzgün çalışması için Turkcell ayarlarını elle yapılandırmanıza yardımcı olur.
Adım 1: Ayarlar Menüsüne Erişme
- Cihazınızın ana ekranından Ayarlar uygulamasına gidin.
- Ağ ve internet seçeneğine dokunun.
- SIM'ler veya kullanmakta olduğunuz SIM kart adına (genellikle Turkcell) dokunun.
- Açılan menüde Erişim noktası adları (veya İngilizce Access Point Names) seçeneğini bulun ve dokunun.
Adım 2: Yeni APN Oluşturma veya Düzenleme
Erişim noktası adları ekranında, genellikle varsayılan bir "TURKCELL INTERNET" ayarı görürsünüz. İsterseniz bunu düzenleyebilir veya yeni bir APN oluşturabilirsiniz.- Sağ üst köşedeki Üç nokta (⋮) simgesine veya + (Artı) simgesine dokunarak Yeni APN oluşturma seçeneğini seçin.
- (Eğer mevcut "TURKCELL INTERNET" ayarını düzenleyecekseniz, üzerine dokunmanız yeterlidir.)
Adım 3: APN Bilgilerini Girme
Adım 4: Ayarları Kaydetme ve Etkinleştirme
- Tüm bilgileri girdikten sonra, sağ üst köşedeki Üç nokta (⋮) simgesine dokunun ve Kaydet seçeneğini seçin.
- Kaydettiğiniz yeni APN ayarının yanındaki seçim düğmesine (yuvarlak) dokunarak bu ayarı etkinleştirin.
- Ayarlar menüsünden tamamen çıkın ve Mobil Veri bağlantınızı kapatıp açarak ayarların uygulanmasını sağlayın.