Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone'da üç düğmeli gezinmede yüzen pencereler nasıl yapılır?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone ile yüzen pencereler oluşturmak, kullanıcıların uygulamaları daha verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Ancak, bazı kullanıcılar 3 düğmeli gezinme modunda bu özelliği bulmakta zorlanabiliyor. İşte bu kılavuzda, Nothing Phone'unuzda yüzen pencereleri nasıl oluşturabileceğinizi adım adım açıklayacağız.

1. Çoklu Görev Görünümüne Giriş​

İlk adım olarak, Nothing Phone'unuzda çoklu görev görünümüne geçmeniz gerekiyor. Bunun için ekranın alt kısmında bulunan uygulama düğmesine basarak açık uygulamaları görüntüleyin. Bu görünüm, hangi uygulamaların açık olduğunu ve hangilerine hızlıca geçiş yapabileceğinizi gösterir.

2. Uygulama İkonuna Tıklayın​

Çoklu görev görünümünde, yüzen pencere olarak açmak istediğiniz uygulamanın ikonuna tıklayın. Bu ikon genellikle uygulamanın üst kısmında yer alır ve tıkladığınızda birkaç seçenek sunar. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, uygulama ikonuna tıkladığınızda açılan menünün doğru olduğudur.

3. 'Pop Up View' Seçeneğini Seçin​

Uygulama ikonuna tıkladıktan sonra, karşınıza çıkan seçeneklerden 'pop up view' ya da 'yüzen pencere' seçeneğini seçin. Bu seçenek, uygulamanızın yüzen bir pencere olarak açılmasını sağlar. Eğer bu seçenek görünmüyorsa, muhtemelen 3 düğmeli gezinme modunun kısıtlamaları nedeniyle olabilir.

4. Yüzen Pencereyi Yönetme​

Yüzen pencereniz açıldığında, ekranın herhangi bir yerine sürükleyerek konumunu değiştirebilirsiniz. Ayrıca pencerenin boyutunu ayarlamak için köşelerinden tutarak çekebilirsiniz. Bu özellik, aynı anda birden fazla uygulama ile çalışmanıza olanak tanır ve çoklu görev yapmayı kolaylaştırır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ars
Geri
Üst Alt