Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing.tr instagram hesabı rezilliği

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing OS Sürümü
3.0
Kulaklık
CMF Buds Pro
Nothing.tr hesabında paylaşılan babalar günü gönderisi sürecin başından sonuna çok kötü yönetiliyor.İlk önce paylaşımı yaptılar, sildiler, daha sonra hikayelere ipuçlarını yazdılar, onlarıda sildiler, 7 kelime dediler, 8 kelime paylaşımı yaptılar.Çok acemi bir şekilde yönetiliyor.Evofone mu yapıyor bu paylaşımları yoksa nothing.tr kendi ekibi mi, tam bir rezalet.şimdide yazdıımız mesajları göremiyoruz, yorum yapıyorum onları siliyorlar, sitem ediyoruz özel mesaj yoluyla engelliyorlar.keşke hiç böyle bir paylaşım yapmasaydınız 1 telefon 1 kulaklık vereceğiz diye kendinizi rezil ettiniz, hediye vereceğiz ayağına bir sürü kullanıcı kaybettiniz.nasıl bir firma böyle bir acemilik silsilesine düşebilir, acilen sosyal meyda ekibinizi gözden geçirmeniz ve bir daha böyle bir acemiliğe kalkışmamanız dileği ile.

Merhabalar, öncelikle siteminizi anlıyor ve en başından beri gözlemlediğim için hak veriyorum. Bildiğim kadarıyla süreç özel (Seven Digital Marketing) bir ajans tarafından yönetiliyor. Nothing.tr' nin sosyal medyasını özel bir firma yönetiyor diye biliyorum. Nothing Türkiye yetkilileri gerekli kişilere gerekli uyarları yapacaktır düşüncesindeyim.

Şikayetlerinizi Evofone Türkiye Sosyal Medya Yöneticisine iletebilirsiniz.

Geri
Üst Alt