Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Noting: Günlük Kullanım İçin Nothing Tarzı Not Uygulaması

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Noting, günlük notlar, alışveriş listeleri ve önemli görevler için hatırlatıcılar oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere sahip, kullanımı kolay bir uygulama olarak tasarlanmıştır. @nothing tarzı minimalist bir arayüz sunarak kullanıcı deneyimini optimize eder.

1727686024544.png

Özellikler:
  • Not Alma: Önemli görevlerinizi, fikirlerinizi veya diğer düşüncelerinizi kolayca kaydedin.
  • Klasörler: Notlarınızı düzenli tutmak için klasörler oluşturun ve kategorilendirin.
  • Paylaşım: Notlarınızı metin veya PDF formatında paylaşarak başkalarıyla kolayca iletişim kurun.
  • Alışveriş Listesi: İlerleme çubuğu ile alışveriş listenizi takip edin ve hiçbir şeyi unutmayın.
  • Yapılacaklar ve Hatırlatıcılar: Önemli görevlerinizi ve randevularınızı takip etmek için hatırlatıcılar ayarlayın.
  • E Ink Teması: Göz yorgunluğunu azaltmak için E Ink teması ile okuma deneyiminizi iyileştirin.
Noting, tamamen ücretsiz olarak sunulacak ve hem iOS hem de Android cihazlarla uyumlu olacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ars
indirdim ben baya da beğendim. tertemiz.

Geri
Üst Alt