Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Satılan Tüm CMF Ürünleri Artık "Made in Türkiye" Etiketi Taşıyor!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing'in, tasarımı erişilebilir fiyatla buluşturan alt markası CMF by Nothing, Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirecek stratejik ve önemli bir adım attı. Edinilen bilgilere göre, Global pazarda satışa sunulan tüm CMF markalı ürünlerin üretimi artık Türkiye'de gerçekleştiriliyor.

Bu gelişme, markanın sadece ürün satmaya değil, aynı zamanda ülkedeki teknoloji ekosistemine yatırım yapmaya da odaklandığını gösteriyor.

photo_5845806641889086851_y.jpg

Yerli Üretim: Tüketici İçin Ne Anlama Geliyor?

CMF Phone 1, Watch Pro 2, Buds Pro 2 ve diğer CMF ekosistem ürünlerinin Türkiye'deki fabrikalarda üretiliyor olması, kullanıcılar için birçok avantajı beraberinde getiriyor:

1. Fiyat İstikrarı ve Rekabetçi Etiketler

Teknoloji ürünlerinde ithalat maliyetleri ve gümrük vergileri, son kullanıcı fiyatını doğrudan etkileyen en büyük faktörlerdir. CMF ürünlerinin yerli statüsünde üretilmesi, ithal ürünlere uygulanan bazı ek maliyetlerden arınmasını sağlıyor. Bu durum, CMF'in "bütçe dostu" kimliğini Türkiye şartlarında korumasını ve rakiplerine göre çok daha agresif fiyatlarla satılabilmesini mümkün kılıyor.

2. Hızlı Tedarik ve Stok Güvencesi

Üretimin yerelde yapılması, lojistik süreçleri kısaltıyor. Yeni çıkan modellerin Türkiye pazarına daha hızlı girmesi veya popüler ürünlerin stokları tükendiğinde çok daha kısa sürede yenilenmesi, yerli üretim sayesinde mümkün hale geliyor.

3. Servis ve Yedek Parça Kolaylığı

Bir ürünün üretim bandının Türkiye'de olması, teknik servis süreçlerinde yedek parça tedariğinin de daha hızlı ve sorunsuz işlemesine zemin hazırlıyor.

Nothing'in Türkiye Vizyonu

Global teknoloji devlerinin (Samsung, Xiaomi, OPPO vb.) Türkiye'de üretim üsleri kurma trendine Nothing de alt markası CMF ile katılmış oldu. Nothing'in "teknolojiyi yeniden eğlenceli hale getirme" vizyonu, Türkiye'deki üretim bantlarından çıkan cihazlarla yerel kullanıcıya artık daha yakın.

Özellikle CMF Phone 1 gibi modüler ve dikkat çekici tasarıma sahip telefonların ve aksesuarların kutusunda "Made in Türkiye" ibaresini görmek, yerli üretim teknolojisine destek vermek isteyen kullanıcılar için de ek bir tercih sebebi oluşturuyor.

Özetle; Türkiye'de satılan her CMF kulaklık, saat ve telefon, artık yerli iş gücü ve yerel tesislerin bir ürünü olarak raflardaki yerini alıyor.

Geri
Üst Alt