Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Satılık CMF Phone 1 - 128 GB : Sıfır Kutu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Bir kullanıcı sahinden.com üzerinden cmf phone satmaktadır, ilgilenen ve almak isteyen kişiler ilana göz atabilir.​

1724406353501.png
1724406366736.png

Ürün Özellikleri:
  • Model: CMF Phone 1
  • Depolama: 128 GB
  • Durum: Sıfır, kapalı kutu
  • Menşei: Almanya
  • Fatura: Mevcut (Alıcıya ait)
Açıklama:

Satışa sunulan CMF Phone 1, 128 GB depolama kapasitesine sahip, sıfır ve kapalı kutusu açılmamış bir cihazdır. Telefon, Almanya'dan getirilmiş olup, yasal tüm süreçler tamamlanmış ve faturası mevcuttur. Cihazın tüm özellikleri ve garanti koşulları, üretici firmanın belirlediği şekilde geçerlidir.

Neden Bu Telefonu Tercih Etmelisiniz?
  • Sıfır ve Tam Garantili: Cihazın sıfır olması, herhangi bir sorunla karşılaşmadan uzun yıllar boyunca keyifle kullanabileceğiniz anlamına gelir.
  • Almanya Kalitesi: Almanya'dan getirilmiş olması, cihazın güvenilirliği ve kalitesi konusunda size ekstra bir güvence sağlar.
  • Fatura: Faturanın bulunması, cihazın yasal yollarla satın alındığını ve herhangi bir sorun durumunda size yardımcı olacağını gösterir.
  • Takas Yok: Satıcı, sadece nakit satış yapmak istemektedir. Bu sayede, karmaşık takas işlemlerinden kaçınmış olursunuz.
İletişim: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nu-modeller-cmf-phone-128-gb-1185923536/detay

Not:

• Görseller: İlanınıza, cihazın fotoğraflarını ekleyerek alıcıların daha detaylı bilgi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Garanti: Cihazın garanti koşulları hakkında detaylı bilgi vermeniz önemlidir.
  • Kargo: Kargo işlemleri ve ücretlendirme hakkında alıcıyı bilgilendirmelisiniz.
Bu ilan örneği, size genel bir çerçeve sunmaktadır. İlanınızı daha çekici hale getirmek için, cihazın özel özelliklerini vurgulayabilir ve potansiyel alıcıların merak edebileceği soruları yanıtlayabilirsiniz.

Dikkat:
  • Güvenlik: İnternet üzerinden satış yaparken dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Güvenilir ödeme yöntemlerini tercih edin ve mümkünse yüz yüze teslimat yapın.
  • Yasal Uyarı: İlanınızda yer alan bilgilerin doğru ve güncel olduğundan emin olun. Yanlış veya eksik bilgiler vermek yasal sorumluluk doğurabilir.

vay be sonunda ülkeye giriş yaptı. :)

Bende görünce şaşırdım 🙂 tam koleksiyonluk telefon. Görünce aa bu neymiş diye sorulan telefonları hep beğenmişimdir.

Eğer CMF Türkiyeye gelecekse muhtemelen yerli üretimle gelecek. çünkü bu fiyat segmentinde yerli üretimle avantaj sağlarlar. yerli üretim de operatörde satışa imkan tanır (12000 tl 12 taksit limitinden dolayı)

Bu yüzden bu telefonu ciddi olarak TR de görürüz ve belkide CMF Nothing TR de üretim konusunda ciddi adımlar atar.
Evofone halihazırda Tecno üreticisi. Nothing CMF üretmek ona zor olmaz bilgi birikimi var.

Eğer CMF Türkiyeye gelecekse muhtemelen yerli üretimle gelecek. çünkü bu fiyat segmentinde yerli üretimle avantaj sağlarlar. yerli üretim de operatörde satışa imkan tanır (12000 tl 12 taksit limitinden dolayı)

Bu yüzden bu telefonu ciddi olarak TR de görürüz ve belkide CMF Nothing TR de üretim konusunda ciddi adımlar atar.
Evofone halihazırda Tecno üreticisi. Nothing CMF üretmek ona zor olmaz bilgi birikimi var.
Eğer böyle bir adım atılırsa evofone tarafından çok iyi olur. İnsanlar önce cmf yi deneyip daha sonra memnun kaldıktan sonra nothing Phone a daha korkmadan bakabilirler.

Fiyat olarakta bence çok iyi bir yerde olur. Marka bu değeri hakediyor evofone öncülüğünde iyi yerlere gelmesi için çok çaba sarfediliyor hergün instagramda reklamlarını görüyorum.yavaş ama güçlü adımlarla ilerleniyor. Umarım en kısa zamanda hindistandaki popüleriteye Tr de de yakalar.

Geri
Üst Alt