Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sitemizin Görünümü Hakkında Düşünceleriniz nelerdir?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Nothingforum'un değerli üyeleri,

Sitenin görünümü ve kullanıcı deneyimi bizim için oldukça önemli. Bu nedenle, Nothingforum'un mevcut görünümü hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyoruz.

Sorularımız:
  • Sitenin genel görünümünü beğeniyor musunuz?
  • Kullanımı kolay ve anlaşılır mı buluyorsunuz?
  • Tema renkleri ve görselleri hoşunuza gidiyor mu?
  • Görünümle ilgili herhangi bir değişiklik öneriniz var mı?

Önerileriniz varsa bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

ben cok beğeniyorum. sadece gönderilerde default "takip et" özelliğinin açık olması hoşuma gitmiyor. mesaj yazıldığında sürekli mail geliyor.

bunun dışında on numara beş yıldız. elinize sağlık

ben cok beğeniyorum. sadece gönderilerde default "takip et" özelliğinin açık olması hoşuma gitmiyor. mesaj yazıldığında sürekli mail geliyor.

bunun dışında on numara beş yıldız. elinize sağlık
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, mailinize artık bildirim düşmeyecek. Sadece siteye girdiğinizde üst kısımda bildirimler gözükecek şekilde güncelledim.

Dilerseniz bu konu üzerinden e-posta kapatma talebinde bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, mailinize artık bildirim düşmeyecek. Sadece siteye girdiğinizde üst kısımda bildirimler gözükecek şekilde güncelledim.

Teşekkür ederim hızlı aksiyon için.

Ben beğeniyorum sitenin görünümünü. Mail gelmesi olayınıda beğendim, bir cevap yazıldığı zaman bildirim geliyor .

Sitenin görünümü güzel fakat tüm paylaşımları bir kişi yapıyor, diğer kullanıcılarında birşeyler paylaşması gerekir. Bu motive eder site yöneticisini.

Geri
Üst Alt