Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3)'ün arkasında beyaz noktalar var

Adınız
Yunus
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3)
Merhaba, üç ay önce Amazon üzerinden Nothing Phone 3 aldım. Sık sık kılıfını çıkarıp arkasını siliyorum ama bugün fark ettim ki şeffaf kapağın altında, normalde darbe veya toz kaynaklı dışardan oluşan noktalardan var. Ancak dediğim gibi içerideler. Hatalı bir ürün mü acaba? Servis ne der? İade veya değişim alabilir miyim? Aynı şekilde fabrikada yapılan ekran jelatini de kenarlarda sorun olmamasına rağmen ekran ortasında hava baloncukları ve içinde tozlar var. İlk aydan itibaren ekranda bu hava baloncukları oluştu, üstüne çok düşmedim ekran koruyucu değiştiririm dedim ama arka kapakta olması can sıkıcı, tasarım için almıştım bu telefonu.q

Ekli dosyalar

• dji_mimo_20260804_175402_0504_1785855298403_photo.jpg
    dji_mimo_20260804_175402_0504_1785855298403_photo.jpg
    717.2 KB · Görüntüleme: 6
Çözüm
Merhaba, üç ay önce Amazon üzerinden Nothing Phone 3 aldım. Sık sık kılıfını çıkarıp arkasını siliyorum ama bugün fark ettim ki şeffaf kapağın altında, normalde darbe veya toz kaynaklı dışardan oluşan noktalardan var. Ancak dediğim gibi içerideler. Hatalı bir ürün mü acaba? Servis ne der? İade veya değişim alabilir miyim? Aynı şekilde fabrikada yapılan ekran jelatini de kenarlarda sorun olmamasına rağmen ekran ortasında hava baloncukları ve içinde tozlar var. İlk aydan itibaren ekranda bu hava baloncukları oluştu, üstüne çok düşmedim ekran koruyucu değiştiririm dedim ama arka kapakta olması can sıkıcı, tasarım için almıştım bu telefonu.q
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, değişik yaparlar ama şuan evofone'un elinde np3 yok diye...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, değişik yaparlar ama şuan evofone'un elinde np3 yok diye biliyorum. En son servise gönderen kişi değişim onayı aldı fakat 2 aydır cihaz bekliyor. Dilerseniz np3 stoklarının eklenmesini takip edin girdiği gibi cihazınızı servise gönderin.

Çözüm
Geri
Üst Alt