Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nothing markasının kendine özgü tasarım felsefesi, akıllı telefonlarının donanımından işletim sistemi yazılımına kadar her detayda kendini gösteriyor. Bu minimalist yaklaşımın en net örneği ise...
Merhaba bir ara spigen güzel bir kılıf satıyordu fakat o sıra "nasıl olsa alırım" dedim ve sonra stokların bittiğini gördüm. Şu an kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum o da sarardı. Telefon çok kötü...
Nothing, popüler akıllı telefon modeli Nothing Phone (4a) Pro için Nothing OS B4.1-260723-1820 yapı numaralı yeni sistem güncellemesini duyurdu. Yayınlanan bu yeni güncelleme paketi; yapay zeka...
Selamlar herkese 👋,
Evofone web sitesinde Nothing markasına ait outlet ürün stokları yenilendi. Uygun fiyata Nothing ekosistemine girmek isteyenler veya yedek cihaz/aksesuar arayanlar için güzel...
Teknoloji dünyasının şeffaf tasarımları ve özgün yaklaşımıyla dikkat çeken markası Nothing, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Akıllı telefon ve kulaklık pazarlarında yakaladığı başarıyı...
https://www.hepsiburada.com/nothing-phone-3-256-gb-12-gb-ram-nothing-turkiye-garantili-beyaz-p-HBCV000098QMS1
Hepsiburadada, ne kadar süreyle bilinmez. ilgilenen kaçırmasın derim.
YouTube Music'i Rootsuz Kullanmanın Kolay Yolu: Reklamsız ve Ücretsiz Müzik Keyfi!
Müzik tutkunları için harika bir haberimiz var! YouTube Music'in geniş müzik kataloğuna hayran ancak reklamlar ve...
Nothing Phone 4 amiral gemisi bu yıl çıkmayacak peki 2027 de amiral gemisi olarak Nothing Phone 4 mü çıkacak yoksa 4'ü atlayıp Nothing Phone 5 mi çıkaracaklar?
Teknoloji dünyasında yenilikçi tasarımları ve özgün yazılım anlayışıyla adından söz ettiren Nothing, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyor. Şirket, kullanıcıların "Essential Apps" (Temel...
Evet, Nothing Phone'un Türkiye'de yetkili servisi var. Yetkili servis hizmeti, Evofone tarafından sağlanmaktadır. Evofone, Türkiye'nin birçok şehrinde yetkili servis merkezlerine sahiptir...
Teknoloji dünyasının dikkat çeken markalarından Nothing, ilk akıllı telefonu
olan Nothing Phone (1) için yeni bir yazılım güncellemesi dağıtmaya başladı.
Spacewar-V3.2-260618-1045 sürüm...
Akıllı telefon dünyasına getirdiği şeffaf tasarım anlayışı ve minimalist yazılım deneyimiyle kısa sürede sadık bir kitle edinen Nothing, Türkiye pazarındaki iddiasını artırıyor. Merakla beklenen...
Bu kılavuz, Windows 11 işletim sisteminde Windows Alt Sistemi Android için (WSA) özelliğini nasıl indirip kuracağınızı adım adım anlatmaktadır. WSA sayesinde Windows 11 bilgisayarınızda Android...
Apple'ın iPhone modelleriyle popüler hale getirdiği Dinamik Ada (Dynamic Island) özelliği, bildirimleri ve arka plan aktivitelerini interaktif bir şekilde sunarak kullanıcı deneyimini...
Merhabalar,
Bir süredir Nothing Phone (3a) kullanıyorum ve daha önce iPhone kullandığım için Android'in özellikle Nothing OS'un bildirimleri toplama şekline bir türlü alışamadım.
Essential...
Nothing, yazılım konusundaki kararlılığını bir kez daha kanıtlayarak geniş bir
ürün yelpazesi için eş zamanlı bir güncelleme bombardımanı başlattı. Kod
adlarıyla bildiğimiz Pong, Pacman...
Akıllı telefon pazarında birbirine benzeyen tekdüze tasarımların arasından sıyrılmak, radikal bir vizyon ve cesaret gerektirir. "Nothing" markası, transparan arka kapak tasarımıyla bu cesareti...
Nothing’in kendine has retro-fütüristik tasarım çizgisini, şeffaflık estetiğini ve minimalist felsefesini yansıtan yeni bütçe dostu modeli Nothing Phone (4b), akıllı telefon dünyasında fırtınalar...