Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CMF Watch Pro 3 ne zaman satışa çıkacak?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Mustafa Günaydın
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3a)
Arkadaşlar merhabalar
Cmf markalı akıllı saatler mesela 3 pro modeli ülkemize gelmeyecek mi? Konu hakkında bilgisi olan varmı. Akıllı saat almak istiyorum fakat cmf watch 3 pro inanılmaz hoşuma gidiyor.

Arkadaşlar merhabalar
Cmf markalı akıllı saatler mesela 3 pro modeli ülkemize gelmeyecek mi? Konu hakkında bilgisi olan varmı. Akıllı saat almak istiyorum fakat cmf watch 3 pro inanılmaz hoşuma gidiyor.
Merhaba 1-2 hafta içerisinde satışa çıkacak.

Teşekkürler cevap için.
Ben teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun. Aldıktan sonra inceleme yazısı yazmanızı rica edeceğim müsait olursanız tabi. Sizden sonra alacak kişilere yol haritası olacaktır.

Ben teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun. Aldıktan sonra inceleme yazısı yazmanızı rica edeceğim müsait olursanız tabi. Sizden sonra alacak kişilere yol haritası olacaktır.
Apple watch almaya niyetlrndim fakat nedense telefonum iPhone olmadığı içinmi yoksa psikolojik mi bilemediğim bir sebepten dolayı vazgeçtim. Samsung serilerine baktım çok klasik ve pil konusunda üzdüğünü duydum. Cmf nothing tasarım işinde cidden eşsiz bir yere taşımış olayı. Elimdeki np3a model telefon ile aşk yaşıyorum neredeyse. Saat stoklarda girdiğinde hemen alacağım. Çok uzun ve profesyonel olmasada muhakkak inceleme yazısı yazacağım.

Apple watch almaya niyetlrndim fakat nedense telefonum iPhone olmadığı içinmi yoksa psikolojik mi bilemediğim bir sebepten dolayı vazgeçtim. Samsung serilerine baktım çok klasik ve pil konusunda üzdüğünü duydum. Cmf nothing tasarım işinde cidden eşsiz bir yere taşımış olayı. Elimdeki np3a model telefon ile aşk yaşıyorum neredeyse. Saat stoklarda girdiğinde hemen alacağım. Çok uzun ve profesyonel olmasada muhakkak inceleme yazısı yazacağım.
apple watch bence apple ın en kötü ürünü. aldım kullandım 1 ay sonra takmayı bıraktım sonra dayıoğluna sattım.

Arkadaşlar merhabalar

Hocam aldığım en güzel haber oldu teşekkür ederim. Şimdi sipariş geçiyorum. Fakat turuncu almak diyorum çünkü dış kasasında turuncu noktalar var. Ama kordonu cırtlak. Acaba Kordon farklı düz siyah alıp takabiliyormuyum bilemedim

Geri
Üst Alt