Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hangi Nothing Phone modelini almalıyım?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (2a) Plus
Nothing OS Sürümü
4.0
Kulaklık
Diğer
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bacanağım için telefon tavsiyesi istiyorum. Karadeniz'in küçük bir ilçesinde bir haber ajansına bağlı olarak amatör çalışıyor. Haber niteliği taşıyan konularda fotoğraf ve video çekiyor genelde. Dün akşam beni aradılar ve benim NP-2a plus sordular. Daha iyisi var derken NP3 / NP3a ve NP3a Lite falan gönderdim. Fiyat olarak NP3a Lite mantıklı geldi ona ama özellikle fotoğraf ve video çekeceği için NP3'ün daha iyi ve üst segment olduğunu söyledim.

Aklında Huawei P60 Pro varmış. Kamera konusunda çok iyi demişler. Bende daha önce hiç duymadığı Nothing'i önerince kafası karıştı. Kredi kartının fotoğrafını gönderip topu bana attı. Halen kullandığı telefon 6 yıllık Huawei Mate 20.

Üstteki kriterlere uygun olarak hangi modeli tercih etmeliyim? Yardımcı olabilir misiniz?

Nothing 3a tercih edilebilir. Kamera konusunda tabiki bütçe 3'e çıkabiliyorsa 3 alınır ancak o kadar bütçe yoksa 3a, kamera anlamında iyidir. 3a pro ile aralarında 3x optik zoom farkı var. Bir de 3a pro sony sensör kullanırken, 3a, samsung sensör kullanıyor. Tabi 3a da 2x optik zoom varken, proda 3x optik zoom var. Son fark ise 3a da ois yok iken, 3a pro da ois var. Ancak 3a da optik imaj sabitlemeyi yazılımsal olarak başarılı şekilde yapabiliyor.
Lite modeli kamera anlamında üzer. Arkadaşınızın kullanım amacı kamera olduğuna göre 3a modeli işini fazlasıyla görecektir.
Bütçeye göre;
3
3a pro ve en son 3a tercih edilmeli.

huaweiden uzak dursun çok çile çeker. Huawei alacak ise fotoğraf makinesi alsın daha iyi.

Nothing 3a tercih edilebilir. Kamera konusunda tabiki bütçe 3'e çıkabiliyorsa 3 alınır ancak o kadar bütçe yoksa 3a, kamera anlamında iyidir. 3a pro ile aralarında 3x optik zoom farkı var. Bir de 3a pro sony sensör kullanırken, 3a, samsung sensör kullanıyor. Tabi 3a da 2x optik zoom varken, proda 3x optik zoom var. Son fark ise 3a da ois yok iken, 3a pro da ois var. Ancak 3a da optik imaj sabitlemeyi yazılımsal olarak başarılı şekilde yapabiliyor.
Lite modeli kamera anlamında üzer. Arkadaşınızın kullanım amacı kamera olduğuna göre 3a modeli işini fazlasıyla görecektir.
Bütçeye göre;
3

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum.bütçeye göre 3,3a pro ve en son 3a.

Kamera ve video için hafızaya ihtiyacı olacaktır. Bunun için 512 GB NP3 çok uzun süre telefon düşünmemesini sağlayacaktır

Aynısını bende söyledim. Sana aksiyon kamerası alıyım daha iyi olur dedim. 😂
Aynen

bu arada Nothing phone 3a ve 3a pro fiyatları düşmüş. tekrar blackfriday fiyatlarına indi 25999 ve 3a pro 29999 olmuş.
3a pro alabilir periscope kamerası var.

Aynen

bu arada Nothing phone 3a ve 3a pro fiyatları düşmüş. tekrar blackfriday fiyatlarına indi 25999 ve 3a pro 29999 olmuş.
3a pro alabilir periscope kamerası var.
Bu fiyata alacaklar kaçırmasın daha bu fiyatları zor görür bu cihazlar.

Bütçeye göre;
3
Ben maddiyatını düşündüğüm için sonradan NP3'ü elemeyi düşündüm açıkçası. Ama bugün tekrar sordum üst limit 40 bin olarak onayını aldım. NP3'te de ois varsa daha fazla bekletmeyim. Elindeki huaweiden kurtarıyım 😁 Dün akşam telefonun evefone daki linkini attım açarken 2 defa bişeylere onay vermiş yine açamamış, sonra görüntülü görüşme başlatılıyor diye bi ekran çıkmış. O derece yani kullandığı telefon 😂
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum.bütçeye göre 3,3a pro ve en son 3a.

Kamera ve video için hafızaya ihtiyacı olacaktır. Bunun için 512 GB NP3 çok uzun süre telefon düşünmemesini sağlayacaktır
Hocam limitimiz 40 bin olduğu için 512 ye çıkamıyoruz maalesef. :( Artık videolarını sisteme yükledikten sonra siler. Yapacak bişey yok.

Dün akşam 8'e kadar NP3'e de indirim gelir mi diye bekledim. Gelmeyince 35 binden 30 bine düşen NP3 Pro'yu aldım.

Karar verirken destek olan, farklarını karşılaştıran arkadaşlara teşekkür ederim. Başkasına telefon almak gerçekten zor.

Dün akşam 8'e kadar NP3'e de indirim gelir mi diye bekledim. Gelmeyince 35 binden 30 bine düşen NP3 Pro'yu aldım.

Karar verirken destek olan, farklarını karşılaştıran arkadaşlara teşekkür ederim. Başkasına telefon almak gerçekten zor.
Gayet güzel bir seçim olmuş. Hep iyi haberler alır İnşallah.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullansın. Biz teşekkür ederiz. 🙏

Geri
Üst Alt