Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) 12/256 siyah ne zaman gelecek?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Diğer
Ben yakında Nothing ailesine katılmak istiyorum.Bunun için de Nothing phone 2a 12/256 siyah almak istiyorum.Ama hiç bir yerde bulamıyorum.Evofone’da da kalmamış acaba ne zaman gelir?

Son düzenleme:
Merhabalar, büyük ihtimalle evofone'da stoklar tükendi.Nothing Phone 2a plus bakabilirsiniz veya Nothing phone 3a serisini bekleyebilirsiniz. 25.000 tl civarlarında olacaktır.Tavsiyem 3a almanız yönünde olacaktır.

Honor 400 ün ortaya çıkmasıyla nothingin 25 bin tl fiyat biçmesi fiyat performans cihazlar arasında inanılmaz bir dezavantaj yaratır . Evofone maalesef başarısız oldu haladaha cihazı getiremedi ve her geçen gün rekabet ve marka imajı geriye doğru gidiyor Nothing için … 3a Pro modelini çok beğenmiştim almayı da düşünüyordum fakat haladaha gelmedi belirttiğim gibi maalesef tercihimi honor 400 ya da prosundan yana kullanmayı düşünüyorum . Son olarak telefonu 2-3 aydır getiremeyenler telefonda sıkıntı olunca kaç ayda yedek parça getirir orasına güvenemedim

Honor 400 ün ortaya çıkmasıyla nothingin 25 bin tl fiyat biçmesi fiyat performans cihazlar arasında inanılmaz bir dezavantaj yaratır . Evofone maalesef başarısız oldu haladaha cihazı getiremedi ve her geçen gün rekabet ve marka imajı geriye doğru gidiyor Nothing için … 3a Pro modelini çok beğenmiştim almayı da düşünüyordum fakat haladaha gelmedi belirttiğim gibi maalesef tercihimi honor 400 ya da prosundan yana kullanmayı düşünüyorum . Son olarak telefonu 2-3 aydır getiremeyenler telefonda sıkıntı olunca kaç ayda yedek parça getirir orasına güvenemedim
Honor cihazınız hayırlı olsun.

Evet, insanları bu kadar bekletmesi normal değil.

Peki bizim bu durum için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Aynı zaman da ben Nothing destek bölümüne mail attım.Gelen cevap şöyle:

Thank you for reaching out to Nothing Customer Support. We understand you're interested in the black Nothing Phone (2a) and its availability in Turkey. Due to an unexpected surge in orders, this device is temporarily out of stock. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.

We are currently awaiting an estimated restock time from the relevant team, who are working diligently to expedite the process. Please be assured that we are fully committed to replenishing stock as quickly as possible, so the device is available to you at the earliest opportunity. For a meatime, you may check in the local retail for available colors.

Your patience and understanding are greatly appreciated. In any case, if you require further assistance, don't hesitate to contact us again.

Best regards,

Stephanie Cassandra
Nothing Customer Support

Peki bizim bu durum için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Bir sorun olduğunda 1 haftada tamir ediyor evofone. Eğer elinde parça yoksa sıfır cihaz gönderiyor.diğer arkadaş firmayı bilmediği için kendince yorum yapıyor. O yüzden farklı marka telefon kullanması daha iyi olur onun açısından. Siz alın Gönül rahatlığıyla birşey olursa ben yardımcı olurum size. Bu arada fiyat konusunda henüz birşey belli değil 20 mi 25 mi 30 mu olacağı konusunda. Bekleyip göreceğiz 1 -2 haftaya çıkacak.

Aynı zaman da ben Nothing destek bölümüne mail attım.Gelen cevap şöyle:

Thank you for reaching out to Nothing Customer Support. We understand you're interested in the black Nothing Phone (2a) and its availability in Turkey. Due to an unexpected surge in orders, this device is temporarily out of stock. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.

We are currently awaiting an estimated restock time from the relevant team, who are working diligently to expedite the process. Please be assured that we are fully committed to replenishing stock as quickly as possible, so the device is available to you at the earliest opportunity. For a meatime, you may check in the local retail for available colors.

Your patience and understanding are greatly appreciated. In any case, if you require further assistance, don't hesitate to contact us again.

Best regards,

Stephanie Cassandra
Nothing Customer Support

GLobal in pek tr den haberi olmuyor. Büyük ihtimalle stok bitti ve yenisi gelmez. 2a plus var şuan için evofone un elinde. 3a ve cmf Phone 1 çıkacak yakında satışa. Eğer 8/256 vs varsa onuda değerlendirebilirsiniz ram çok farketmiyor nothing de. Her türlü hızlı zaten

Evofone çok ağır kalıyor. Cmf 1 çıkalı neredeyse 1 yıl oldu daha ülkemiz de satışa sunulmadı. Çıksa bile android os sürüm güncellemesini 1 sene alacak sonra os güncelleme desteği bitecek. Nothing phone 3 tanıtılacak bakalım o ne zaman gelecek. Bir dönem bu tarz sorunlar Oneplusta da vardı. Bu sene çözdüler gibi.

Nothing 3a ya da 3a pro'nun Honor 400 serisi gibi rekabetçi çıkacağını düşünmüyorum. Ülkemizdeki satış politikaları belli. Nothing 3a yı en az 25 ve üstü bekliyorum. Bundan dolayı anneme 2a plus almak istedim ancak Honor 400 ün lasmana özel fiyatını görünce kararımı Honordan yana kullandım.

Evofone çok ağır kalıyor. Cmf 1 çıkalı neredeyse 1 yıl oldu daha ülkemiz de satışa sunulmadı. Çıksa bile android os sürüm güncellemesini 1 sene alacak sonra os güncelleme desteği bitecek. Nothing phone 3 tanıtılacak bakalım o ne zaman gelecek. Bir dönem bu tarz sorunlar Oneplusta da vardı. Bu sene çözdüler gibi.

Nothing 3a ya da 3a pro'nun Honor 400 serisi gibi rekabetçi çıkacağını düşünmüyorum. Ülkemizdeki satış politikaları belli. Nothing 3a yı en az 25 ve üstü bekliyorum. Bundan dolayı anneme 2a plus almak istedim ancak Honor 400 ün lasmana özel fiyatını görünce kararımı Honordan yana kullandım.

Sorun evofone kaynaklı değil Nothing global kaynaklı hocam, birçok ülke bizim yaşadığımız tedarik sorununu yaşadı. CMF ise Türkiye'deki fabrikada üretildi, 1-2 haftaya satışa çıkacak, bu 1 yıl geriden gelme mevzusunu da 2 yıl üzerine +2 yıl daha garanti vererek kapatmayı hedefliyorlar.

Nothing Phone 3'ün tüm dünyayla aynı zamanda satışa çıkacağını ümit ediyorum, umarım öyle de olur. Honor 400'ünde güncelleme sıkıntısı var, gerçi anneniz için güncelleme çokta önemli değil, ne diyeyim hayırlısı olsun güle güle kullansın.

Sorun evofone kaynaklı değil Nothing global kaynaklı hocam, birçok ülke bizim yaşadığımız tedarik sorununu yaşadı. CMF ise Türkiye'deki fabrikada üretildi, 1-2 haftaya satışa çıkacak, bu 1 yıl geriden gelme mevzusunu da 2 yıl üzerine +2 yıl daha garanti vererek kapatmayı hedefliyorlar.

Nothing Phone 3'ün tüm dünyayla aynı zamanda satışa çıkacağını ümit ediyorum, umarım öyle de olur. Honor 400'ünde güncelleme sıkıntısı var, gerçi anneniz için güncelleme çokta önemli değil, ne diyeyim hayırlısı olsun güle güle kullansın.
Teşekkür ederim. Güncelleme konusunda Nothing gibi asla olmazlar ama elbet verecekler. Hatta kutudan çıkar çıkmaz güncelleme yaptı. Hedef 2a plustı ama dediğim gibi lansmana özel fiyatlandırılma tam f/p cihazı olarak piyasaya sürüldü. Birde Mayısta tanıtıldı ve Haziran ayında ülkemizde satışa sunulması çok iyi. Nothing hala 3a ve 3a proyu getirecek. İşleyiş konusunda sınıfta kalıyorlar.

Açıkçası Nothing 3 ün dünya ile aynı anda ülkemizde satışa çıkacağını düşünmüyorum. 3a ve 3a pro hala yok. Birde fiyat konusunda sanırım oneplus 13, samsung s25, xiaomi 15 gibi cihazların fiyatları civarında olacak. Birde ülkemize pixel 9 serisinin gelmesi söylentisi var. Gerçi 1 seneyi geçti gelmedi ama eğer gelirse rekabet çok fazla olacak.

Nothing in hemen hemen her ürününü kullandım sayılır kulaklıkları hatta cmf 140w adaptörü de mevcut. Her konuda güvenilir sağlam iş yapıyorlar. Geri dönüş ve aksiyonları çok çok iyi. Ama f/p cihaz olma konusunda ülkemizde zayıflar. Fiyat politikası da yanlış. Ülke bazlı Samsung'un yaptığı gibi bir fiyat politikası yapılabilir. Ama ağırlıklı olarak Nothing'in oynadığı pazar Hindistan olduğu için sıkıntı oluyor.

Geri
Üst Alt